Cum testezi o masina second hand inainte de a o cumpara?

Cum testezi o masina second hand inainte de a o cumpara?

Este foarte important sa detii un autoturism in prezent, pentru ca oriunde ai nevoie, trebuie doar sa te urci in masina si sa pleci la drum.

Indiferent de faptul ca trebuie sa pleci zi de zi la servici, sau ca trebuie sa te duci la cumparaturi, ori ca vrei sa pleci din localitate in fiecare week-end, cu siguranta totul iti este mult mai simplu si mai usor daca ai masina ta personala.

Ei bine, atunci cand intentionezi sa iti cumperi o masina cel mai indicat ar fi sa te orientezi spre o masina second hand dat fiind faptul ca masinile noi sunt foarte scumpe.

Plus de asta, poti sa gasesti o multime de masini second hand care sa fie de cea mai buna calitate, insa inainte de a cumpara o masina second hand cu siguranta ar trebui sa o testezi cat mai bine.

Cat despre marcile auto, ai putea sa te orientezi de exemplu spre un model de la BMW, iar astfel vei avea o masina sportiva, o masina frumoasa atat la interior cat si la exterior, o masina care iti ofera un grad ridicat de confort, si o masina speciala.

De ce o masina speciala? Pentru ca toata lumea stie faptul ca modelele BMW au tractiune spate, ceea ce le face diferite si speciale fata de restul masinilor existente pe piata.

Ei bine, daca vrei sa testezi masina inainte de a o cumpara, ai putea accesa rapid Apbservice.ro pentru a te programa cat mai rapid in service cu masina pe care intentionezi sa o cumperi.

libris.ro

O asemenea vizita la service este extrem de importanta deoarece mecanicii din cadrul unui astfel de service profesionist vor testa masina din punct de vedere mecanic. Cu siguranta in conditiile in care masina are mici defectiuni, mecanicii te vor informa, iar tu vei decide daca vei mai cumpara sau nu masina.

Apoi, ducandu-te cu masina pe care ai de gand sa o cumperi intr-un astfel de service auto, aceasta va putea sa fie supusa unei diagnoze auto, iar acest lucru este deasemenea benefic pentru tine, pentru ca orice mica eroare a masinii va fi depistata automat.

Inainte de a te duce insa cu masina in service, ideal ar fi sa ii faci alaturi de vanzator si o proba a drumului, pentru a vedea cum se comporta masina pe drum, daca suntetul motorului se aude bine, si daca totul este in regula.

In conditiile in care masina ruleaza perfect, nu se aud sunete ciudate in timpul mersului iar mecanicii de la service-ul auto la care mergi impreuna cu vanzatorul spun ca masina este in regula, atunci cu siguranta poti sa o cumperi.

In cazul in care mecanicii descopera mici probleme ale masinii, mai mult ca sigur ar fi bine sa renunti la idee si sa iti cauti o alta masina pentru ca tu iti doresti o masina pe care sa o poti folosi de cand o cumperi, nu iti doresti o masina pe care sa o tii inca de la inceput in service.

Share Button

Leave a Comment