Cum te poti inscrie in programul de upgrade pentru Apple iPhone?

Cum te poti inscrie in programul de upgrade pentru Apple iPhone?

divisima.com

Cum te poti inscrie in programul de upgrade pentru Apple iPhone?
Ce reprezinta programul de upgrade pentru iPhone?

iPhone Upgrade Program reprezinta cea mai usoara cale pentru a cumpara un iPhone nou in fiecare an, beneficiind totodata si de securitatea si protectia oferite de AppleCare+. Esti interesat de reparatii iPhone? Acceseaza ServiceGsm.ro.

Poti cumpara un iPhone 7 sau un iPhone 7 Plus de exemplu prin programul de upgrade oficial Apple (iPhone Upgrade Program), in mod online sau vizitand personal un magazin Apple (Apple Store). Nu te poti inscrie in acest program sunandu-i pe cei de la Apple sau prin e-mail.

libris.ro

Pot cumpara mai mult de un iPhone + accesoriile aditionale, prin progamul de upgrade oficial?

Cu ajutorul iPhone Upgrade Program, esti limitat la achizitionarea unui singur device de tip iPhone si nu poti adauga si alte accesorii, la comanda respectiva. Poti totusi sa achizitionezi accesoriile prin tranzactii separate sau vizitand un Apple Store.

Ce acopera platile mele lunare?

Platile lunare pot acoperi in general, costul intreg al unui iPhone si al unui abonament AppleCare+, pe o perioada de 24 de luni. Prima ta plata luna include de asemenea si taxele aferente, precum si orice cheltuieli de transport, in cazul in care iti vei achizitiona un device iPhone.

Ce diferente sunt intre un iPhone de la AT&T si un iPhone de la Sprint sau Verizon?

Ofertele pentru iPhone includ anumite feature-uri, indiferent de operatorul de retea pe care il alegi. Daca vei alege AT&T sau T-Mbile ca si operatori de retea, iPhone-ul tau va folosi tehnologia celulara de retea 3G (pentru serviciile de voce) si 3G sau 4G LTE, pentru serviciile mobile de date.

iPhone-ul poate fi folosit si in roaming international (in retelele GSM), indiferent de la ce operator il achizitionezi. Totusi, daca vei cumpara iPhone-ul de la AT&T sau T-Mobile, acesta nu va functiona in retelele Sprint sau Verizon Wireless.

Daca alegi Sprint sau Verizon Wireless ca si operatori, iPhone-ul tau va folosi tehnologia celulara CDMA (pentru serviciul de voce), cat si pentru cel de date. Daca vei achizitiona un iPhone prin Verizon sau Sprint, acesta va functiona si in retelele AT&T sau T-Mobile, un lucru demn de retinut.

Un iPhone activat in reteaua Sprint sau Verizon Wireless, are de asemenea capabilitati de roaming international, in retelele de tip GSM. Pentru detalii mai ample despre suportul retelelor de tip LTE 4G, vizitati site-ul oficial Apple.

Platesc deja un abonament la un operator dintre cele mentionate mai sus. Pot achizitiona un telefon prin programul iPhone Upgrade?

Daca esti abonat la unul dintre acesti operatori, poti achizitiona un iPhone prin programul de upgrade fara probleme. Totusi, vei fi in continuare responsabil pentru achitarea abonamentului in curs, pana la data terminarii/inchiderii acestuia.

In acelasi timp, trebuie sa tii cont de faptul ca afacerile/corporatiile/folosirea serviciilor prepaid, nu permit achizitionarea unui iPhone prin acest program de upgrade, de la Apple.

Cumpar iPhone-ul pentru a-l face cadou. Il pot activa mai tarziu de data achizitiei?

Sigur ca da. In momentul cand achizitionezi un iPhone de la Apple, prin programul de upgrade, poti alege sa-l activezi mai tarziu.

Share Button

Leave a Comment