Cum si unde sa pui telefonul in masina?

Cum si unde sa pui telefonul in masina?

Cum si unde sa pui telefonul in masina?

libris.ro

Vom vorbi despre cinci locatii in masina dvs. unde puteti monta smartphone-ul si tipurile de montare pe care le-am folosi pentru fiecare locatie.

Am petrecut mai multe luni incercand suporturi auto diferite, in masini diferite si aici sunt cele cinci zone in care ati putea monta smartphone-ul dvs.:

  1. Fereastra laterala a soferului
  2. Oglinda retrovizoare / centrala
  3. Aerisiri
  4. Consola
  5. Suportul pentru pahare

Nu ne vom concentra intr-adevar pe o anumita marca a acestor masini, deoarece nimeni nu face nimic deosebit. O cautare rapida pe Amazon pentru suporturi care se amplaseaza pe monturile de ventilare va va arata zeci de branduri care arata aproape identice.

divisima.com

Inainte de a trece prin cel mai bun loc pentru a monta smartphone-ul in masina, exista doua intrebari de care va trebui sa tineti cont atunci cand obtineti un suport telefon auto:

  1. Montati un telefon mic sau un telefon mare?
  2. Veti monta telefonul smartphone tot timpul?

Deci sa incepem. Vom incepe cu locatia noastra cea mai putin preferata, ultima locatie fiind preferata.

Suportul pentru pahare

Nu am crezut ca ai putea monta dispozitivul intr-un suport pentru pahare, dar am gasit o unitate GearBeast pe Amazon. Ideea ne intriga, asa ca am cumparat una si am regretat imediat. Dintre toate masinile pe care le-am folosit, nu am putut gasi un loc confortabil pentru a monta un dispozitiv folosind suportul pentru pahare. Pe masina noastra, suportul  pentru pahare este in calea schimbatorului de viteze, care este destul de important in functionarea vehiculului cu transmisie manuala.

Suportul pentru pahare poate functiona pentru vehicule mai mari, cum ar fi camioanele, deoarece consolele sunt mai mari. Dar, la sfarsitul zilei, pierzi un suport pentru pahare. Si sa fim cinstiti, suporturile de pahare sunt, in general, foarte utile pentru a stoca orice altceva decat pahare.

Bord

Cele mai multe dintre produsele testate care sugereaza montarea unui smartphone pe consola bord si sunt produse care vin cu magneti integrati. Produsele ca Nodus Leather, Nite Ize si Magbaks ar intra in aceasta categorie. Cea mai mare problema cu montarea pe consola dvs. este ca veti acoperi ceva. De exemplu, pe masina noastra, singurul spatiu pentru montarea unui iPhone 6 Plus cu un Magbak face dificila accesarea controalelor climatice.

Cealalta problema este ca montarea pe consola pare sa ia de la designul general al consolei. Acest lucru nu ar putea parea o mare afacere pe Mazda 3 de 10 ani, dar oricine cu o masina mai frumoasa nu va aprecia in mare masura monturile adezive.

Singurul beneficiu de a avea un suport pe bord este ca nu exista aproape nicio sansa ca dispozitivul dvs. sa se supraincalzeasca intr-o zi calda. Daca consola este locatia preferata, va recomandam sa mergeti cu un produs Nite Ize, deoarece va ofera cea mai mare flexibilitate cu unghiurile dvs. de vizionare si locatiile de montare.

Oglinda retrovizoare sau zona centrala a bordului este cel mai potrivit loc pentru a monta telefonul smartphone in masina? Vedem o multime de dispozitive care se monteaza in aceasta zona generala si pentru un motiv bun.

Share Button

Leave a Comment