Cum se poate trata parul carunt?

Cum se poate trata parul carunt?

Cum se poate trata parul carunt?

libris.ro

Din pacate, oricat de mult am tine la tineretea noastra si oricat de mult ne-am dori sa ramanem mereu tineri, timpul tace si trece iar semnele imbatranirii vor incepe incetul cu incetul sa isi faca simtita prezenta.

Unul dintre primele semne ale imbatranirii este acela ca in podoaba capilara vor incepe incetul cu incetul sa isi faca aparitia fire de par alb.

Foarte multe persoane care observa ca le creste par alb aleg sa isi vopseasca parul, deoarece aceasta este cea mai simpla si cea mai rapida modalitate de a scapa de firele de par alb.

Din pacate insa, acesta solutie nu este si cea mai eficienta, iar acest lucru este cat se poate de clar daca stam sa ne gandim la faptul ca vopselele de par contin substante chimice care pot afecta serios radacina firelor de par.

Tocmai din acest motiv, persoanele care observa ca firele de par alb isi fac aparitia in podoaba lor capilara, ar cam trebui sa mearga rapid la farmacie pentru a-si cumpara tratamente impotriva parului carunt.

Exista si magazine online de specialitate care comercializeaza produse speciale pentru tratarea parului carunt, precum nogrey, iar aceste produse cu siguranta vor oferi rezultatele asteptate.

Cat despre Nogrey, este foarte important de mentionat faptul ca acest produs pentru par nu este o vopsea, ci este o lotiune care poate sa fie folosita atat de catre femei cat si de catre barbati, in scopul repigmentarii parului alb si carunt.

Persoanele care vor folosesc acest produs de par cu siguranta cunosc faptul ca Nogrey repigmenteaza parul alb si il aduce la nuanta sa naturala. Acest produs este folosit cu succes in toate colturile lumii.

Persoanele care au parul carunt si care isi doresc sa incerce lotiunea pentru pigmentarea parului Nogrey, trebuie sa agite foarte bine flaconul inainte de utilizare.

Un alt detaliu foarte important este acela ca persoanele care urmeaza sa foloseasca aceasta lotiune pentru par trebuie sa spele si sa usuce bine parul, si trebuie sa evite si contactul cu ochii.

Cat despre aplicare, trebuie precizat faptul ca se pun cateva picaturi de Nogrey pe par, iar apoi lotiunea se intinde prin pieptanarea parului. Lotiunea trebuie sa ajunga neaparat pe zonele cu par alb, iar pentru a intinde lotiunea trebuie ca parul sa fie pieptanat.

Odata ce lotiunea este aplicata pe par, acesta trebuie lasat sa se usuce, In ceea ce priveste tratamentul parului cu lotiunea Nogrey, trebuie mentionat faptul ca acesta trebuie repetat pentru 15-20 de zile.

Apoi, pentru mentinerea rezultatului ar fi indicat ca lotiunea pentru par Nogrey sa fie utilizata odata sau de doua ori pe saptamana.

divisima.com

Ei bine, acestea fiind spuse, dupa cum se poate observa, aparitia firelor albe de par reprezinta o problema pentru foarte multe persoane. Cei care isi doresc sa scape de firele albe de par, pot alege calea usoara, si anume sa se vopseasca pe par; sau pot opta sa foloseasca o lotiune pentru repigmentarea parului, iar aceasta solutie cu siguranta este mult mai sanatoasa si mult mai indicata decat prima.

Share Button

Leave a Comment