Cum se alege hotelul pentru vacanta?

Cum se alege hotelul pentru vacanta?

Cum se alege hotelul pentru vacanta?

divisima.com

Se stie faptul ca o multime de persoane in momentul in care pleaca in concediu undeva, fie in strainatate, fie in tara, cauta sa beneficieze de cele mai bune conditii, asa ca isi indreapta atentia mereu spre cele mai renumite hoteluri.

Ei bine, un hotel care se respecta, de fiecare data le ofera clientilor cele mai bune servicii, iar atunci cand discutam despre cele mai bune servicii ne referim la un personal de nota 10, la curatenie de nota 10 si nu in ultimul rand la cele mai bune cosmetice hoteliere.

In ceea ce priveste cosmeticele hoteliere, proprietarii sau administratorii de hoteluri isi indreapta atentia spre cele mai bune sapunuri, spre cele mai bune geluri de dus, spre cele mai bune produse pentru ingrijirea pielii si spre produse validate clinic.

libris.ro

Acesta este si motivul pentru care hotelurile care se respecta pun mare pret pe calitatea produselor pe care li le ofera clientilor. Hotelurile care se respecta achizitioneaza mereu produse de marca.

Atunci cand vine vorba despre produse cosmetice hoteliere, cei care se ocupa de aprovizionarea hotelurilor cu asemenea produse, isi indreapta atentia si spre produse ecologice, care respecta toate standardele internationale privind protectia naturii.

Asadar, cosmeticele hoteliere pot sa fie un detaliu care sa faca diferenta intre un hotel apreciat de clienti, si unul de care clientii se feresc, si spre care a doua oara acestia sa nu isi mai indrepte atentia.

Exista clienti care atunci cand isi aleg hotelul pentru perioada conceciului, sunt constienti de faptul ca au de platit o suma mai mare de bani, insa nu tin cont de acest aspect, ci aleg un hotel mai scump, insa care le pune la dispozitie produse cosmetice hoteliere de cea mai buna calitate.

Alte persoane aleg sa se cazeze la un hotel sau altul datorita personalului. Se stie ca personalul poate fi amabil cu clientii, insa poate fi si cauza pentru care acestia refuza un anumit hotel.

Atunci cand discutam despre personalul hotelului, trebuie precizat ca baiatul care se ocupa de transportul bagajelor (belly boy) este cel care le transporta clientilor bagajele de la intrarea in hotel si pana la camera. Acesta trebuie sa fie politicos, si trebuie sa raspunda intrebarilor clientilor, oferind raspunsuri serioase pentru a nu supara clientii.

Apoi, cameristele trebuie sa fie si ele pe placul clientilor, asa ca trebuie sa fie cat se poate de serioase, insa trebuie sa fie si foarte amabile cu clientii.

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui hotel, de multe ori clientii tin cont si de calitatea mancarii. Un hotel care se respecta are angajat pentru restaurantul hotelului unul sau mai multi bucatari cu experienta, bucatari care stiu sa gateasca tot ceea ce li se cere.

Asadar, daca stam sa ne gandim, acestea sunt cateva dintre detaliile foarte importante care pot sa faca diferenta intre un hotel de succes si un hotel care nu are succes.

Totul tine insa si de cat de bine este promovat hotelul, dar si de personal si de calitatea serviciilor pe care le ofera clientilor.

Share Button

Leave a Comment