Cum sa te apuci de inot

Cum sa te apuci de inot

Cum sa te apuci de inot

divisima.com

Iti recomandam cursuri inot prelungirea Ghencea si iti oferim toate sfaturile de care ai nevoie pentru a te apuca si tu de inot.

Oamenii complet noi la inot pot beneficia de lectii de inot, care sunt oferite in setari private sau de grup. In lectii, veti afla diferite lovituri, tehnici de respiratie si alte sfaturi utile pentru a obtine cele mai bune rezultate din antrenament.

Pentru a gasi lectii de inot pentru adulti langa dvs., incercati sa verificati internetul cautand pe Google informatiile de care aveti nevoie. De asemenea puteti apela si la sfaturile oferite de alte persoane sau la linkul de mai sus.

Urmati regulile bazinului

Dupa ce va aflati in apa, asigurati-va ca respectati eticheta bazinului. Exista adesea benzi lente, medii si rapide. Adresati-va salvamarului care este banda care sa va gaseasca in ritmul potrivit.

Daca trebuie sa treci de cineva aflat in fata ta, fa-o pe partea stanga. Cand intrati si iesiti din piscina, incercati sa evitati actiunile care ar crea valuri sau interfera in alt mod cu ceilalti inotatori, cum ar fi sariturile. Poate doriti sa va pastrati unghiile taiate pentru a evita zgarierea accidentala a altor inotatori.

Inotul este sigur pentru majoritatea oamenilor. La fel ca orice antrenament, exista anumite riscuri asociate cu inotul. Daca sunteti ranit sau aveti anumite afectiuni medicale, asigurati-va ca va consultati cu medicul inainte de a merge in bazinul de inot. In general, este o idee buna sa va adresati medicului dumneavoastra ori de cate ori incepeti un nou program de exercitii fizice.

libris.ro

Persoanele cu afectiuni ale pielii, cum ar fi psoriazisul, de exemplu, pot deveni mai iritati in apa de la piscina clorinata. Medicul dvs. este cea mai buna resursa pentru recomandari unice pentru sanatatea dumneavoastra.

Urmatoarele sfaturi de siguranta pentru inot va pot ajuta sa va reduceti riscul de inot:

Inotati in zonele destinate inotului, cum ar fi piscinele si zonele de lac si alte corpuri de apa. Daca este posibil, inotati in zone supravegheate de salvatori.

Daca nu inotati cu supraveghetorul salvamar, aduceti un prieten.

Luati in considerare luarea lectiilor de inot daca sunteti nou in sport. Va puteti inscrie in clasele corespunzatoare varstei prin intermediul Crucii Rosii si prin alte programe din zona dvs.

Inotul in aer liber? Purtati protectie solara de cel putin SPF 15 sau mai mare pentru a va proteja pielea. De asemenea, puteti evita inotul intre orele 10:00 si 16:00. cand soarele este cel mai inalt pe cer. Aflati mai multe despre alegerea solutiei de protectie solara intreband in farmacii sau cautand solutii optime pe internet. Nu este greu sa gasiti cele mai bune solutii.

Nu uitati sa beti apa, chiar daca nu sunteti insetat. Poti sa te simti bine in apa, dar poti sa te deshidratezi in timp ce inoti. Beti multa apa si evitati sa beti alcool sau cofeina cand inotati.

Va recomandam de asemenea sa tineti cont de sfaturile pe care le primiti de la salvamari atunci cand vreti sa inotati in mare. Daca sunt valuri puteti renunta pentru a va intoarce in alta zi.

Share Button

Leave a Comment