Cum sa prelungesti viata acumulatorului telefonului tau mobil?

Cum sa prelungesti viata acumulatorului telefonului tau mobil?

divisima.com

Cum sa prelungesti viata acumulatorului telefonului tau mobil?Uneori telefonul mobil pe care l-am cumparat ne poate dezamagi, chiar si in cazul unor telefoane performante.

Astfel, daca intampini probleme cu bateria telefonului tau conceput de sud-coreeni, vei fi interesat sa cumperi un acumulator original Samsung, pentru a evita neplacerile cauzate. De ce un acumulator original? Datorita calitatii acestuia, fiind o prioritate sa te bucuri de un acumulator performant, pentru a mentine eficienta telefonului.

Pentru a putea cumpara un acumulator original Samsung, poti accesa site-ul www.magazingsm.ro, care iti pune la dispozitie acumulatori originali potriviti pentru telefonul tau. Fiecare utilizator al unui telefon este interesat de modalitati prin care isi poate prelungi durata de viata a acumulatorului, motiv pentru care in acest articol va prezentam cativa pasi pe care trebuie sa ii urmati ca acumulatorul sa dureze mai mult.

Un acumulator original Samsung sau pentru un alt smartphone poate sa dispuna de o durata mai mare de viata daca se utilizeaza cu economie anumite aplicatii. Astfel, se poate utiliza mai rar GPS-ul, acesta fiind una dintre aplicatiile care consuma bateria. Cel mai indicat este sa inchizi GPS-ul atunci cand nu il folosesti.

In acelasi timp, un acumulator original Samsung poate sa dureze pentru o perioada mai lunga de timp daca se opreste conectivitatea prin Bluetooth atunci cand nu il folosesti. In plus, se recomanda si dezactivarea sistemului de date Always On, care este o optiune oprita in mod normal si care se poate dezactiva din sistem. Bineinteles, aceasta se face si in functie de aplicatiile pe care le ai activate pe telefon.

Nu in ultimul rand, poti sa dezactivezi 3G-ul pentru a utiliza GSM-ul, iar o utilizare corecta a widgeturilor te ajuta sa te bucuri de performanta dorita a bateriei tale, pentru a avea o durata mai lunga de viata. Pentru evitarea descarcarii rapide a acumulatorului, se poate ajusta luminozitatea ecranului, cat si wallpaper-ul live sa timerul pentru inchideri automate ale ecranului.

Alte aplicatii care consuma foarte mult acumulatorul sunt cele de streaming, cu toate ca incanta foarte multi utilizatori. De asemenea, se recomanda sa nu tineti telefonul la caldura mai mare de 35 grade Celsius si nu lasati telefonul in priza dupa incarcarea acumulatorului, deoarece reduce durata de viata a acestuia.

Se recomanda sa se incarce bateria prin USB de la calculator sau de la dock-ul masinii si nu neaparat de la priza, deoarece contribuie la mentinerea starii de functionare a bateriei. Totodata, este mai bine sa o incarcati inainte de a se consuma in totalitate, contrar opiniei conform careia telefonul trebuie sa fie descarcat complet inainte de incarcarea bateriei.

Cu siguranta, incercarea de a prelungi durata de viata a unui acumulator original Samsung va ajuta sa va bucurati de un acumulator ce poate fi utilizat pentru o perioada mai lunga de timp. In acelasi timp, multe dintre aplicatiile pe care le avem activate pe telefon nu sunt utilizate zilnic, de acea dezactivarea acestora este recomandata pentru a impiedica descarcarea rapida a acumulatorului.

libris.ro

Share Button

Leave a Comment