Cum sa-mi distrez invitatii la nunta?

Cum sa-mi distrez invitatii la nunta?

Cum sa-mi distrez invitatii la nunta?
Cea mai intalnita forma de distractie la nunti este dansul. Oamenii danseaza si se simt bine, fapt pentru care trebuie sa alegi cu grija formatia de nunta potrivita, deoarece sunt o multime de formatii nunta pe piata din Romania. Cel mai neplacut ar fi ca respectiva formatie sa nu cante live, sau sa nu stie sa faca o atmosfera pe masura.

Ca sa mergi la sigur in alegerea unei formatii nunta, alege formatia Mihai Dinescu Music Band. Aceasta formatie este una foarte cunoascuta, a participat la peste 1000 de evenimente si va intretine atmosfera la nunta ta intr-un mod cum rar ai mai vazut. Nu ai cum sa nu te distrezi la o nunta, din moment ce canta Mihai Dinescu Music Band. Daca vrei sa iei legatura cu ei, intra pe www.mihaidinescu.ro.

Distractia la o nunta nu consta doar in muzica si dans, insa acestea nu trebuie sa lipseasca. Sunt si alte modalitati extrem de placute prin care iti poti distra invitatii. Iata cateva idei:

Stand-up comedy

Nunta este un eveniment la care oamenii trebuie sa rada si sa se simta bine. O buna modalitate de a face acest lucru este prin angajarea unei persoane care face stand-up comedy. Astfel de artisti vor sti cum sa intretina atmosfera si cum sa-i faca pe toti invitatii sa rada in hohote.

Dansatori profesionisti

Tot mai des, la nuntile din Romania este folosita o astfel de metoda de distrat invitatii. Alege o formatie care stie cu adevarat ce are de facut si alege genul de dans care crezi ca ar fi cel mai potrivit pentru petrecerea ta.

Distractii pentru cei mici

Multi dintre invitati vin la nunta impreuna cu micutii lor. Astfel, parintii trebuie sa aiba mereu copiii in grija, sa incerce sa-i faca sa nu se plictiseasca si asa mai departe. Pentru a crea un confort deosebit tuturor invitatilor, se practica angajarea unor animatori profesionisti, pentru copii. Acestia se pot costuma in diverse personaje si au grija ca micutii sa nu se plictiseasca. Cu siguranta un colt al copiilor va fi foarte apreciat la nunta ta.

Magicieni

In general, oamenii sunt fascinati de momentele de magie, iar ele au inceput sa fie tot mai practicate la nunti. Daca vrei sa-ti lasi invitatii placut surprinsi, angajajeaza la nunta ta un magician. Cu siguranta multi vor incerca sa-si dea seama cum anume face numerele de magie si vor avea despre ce sa discute apoi.

Foc de artificii

O nunta ca in povesti se incheie mereu cu un foc de artificii. Este absolut minunat ca oamenii care au venit la nunta ta sa-si incheie seara intr-o asa maniera, fapt pentru care tine cont si de acest aspect, daca bineinteles ai aceasta posibilitate.

Acestea sunt cateva modalitati prin care ii poti face pe invitatii de la nunta ta sa se simta minunat. Sunt insa si alte modalitati mai mult sau mai putin cunoscute. Alegerea iti apartine, insa speram ca ideile noastre ti-au fost de un real folos.

libris.ro

Share Button

Leave a Comment