Cum sa aveti un botez reusit

Cum sa aveti un botez reusit

Un botez este o ocazie foarte buna pentru a va reintalni cu intreaga familie si cu toate rudele mai apropiate si indepartate. De asemenea, acest eveniment este unic in viata copilului dumneavoastra si de aceea trebuie sa fie o reusita din toate punctele de vedere. In primul rand trebuie sa gasiti o locatie potrivita in functie de numarul de invitati si de anotimp.

Apoi, trebuie sa acordati o mare atentie meniului care trebuie sa fie unul festiv si cat mai variat. In final, nu trebuie neglijat nici aspectul de divertisment si anume muzica care insoteste evenimentul. Puteti opta pentru o formatie dar cea mai buna alegere o reprezinta un DJ botez.

Pentru acest lucru, trebuie sa cautati o firma specializata sau o persoana care are experienta si anume un DJ specializat pentru petreceri in familie. Deoarece in cazul unor petreceri in familie cum este si botezul, invitatii prefera sa asculte pentru inceput muzica la tonalitate mai joasa, este nevoie de o persoana experimentata si aceasta sarcina nu poate fi lasata in seama oricui.

In cele din urma, o petrecere in familie poate reprezenta singurul moment dupa si de o lunga perioada de timp in care familia se reuneste. De cele mai multe ori, invitatii vin de la mare distanta pentru a ajunge la petrecere asa ca la inceput trebuie sa faca putina conversatie si de aceea DJ-ul de botez nu trebuie sa primeasca reclamatii legate de faptul ca muzica este prea tare.

Un neajuns al botezurilor este acela ca majoritatea petrecerilor au loc duminica sau in zilele lucratoare astfel incat exista sanse ca oamenii sa se hotarasca sa plece mai repede din cauza faptului ca trebuie sa plece la servici a doua zi. Acest lucru inseamna ca petrecerea se poate intrerupe inainte de a incepe.

De aceea, un DJ de botez bun ca https://www.partydj.ro va pune toate piesele favorite in primele ore ale petrecerii, desigur, fara sa exagereze cu volumul. Acest lucru poate sa le confere invitatilor o stare de buna dispozitie si sa nu se mai gandeasca ca s-a facut prea tarziu si ca trebuie sa plece acasa. Probabil ca oaspetii dumneavoastra vor sta mai mult decat intentionau si vor petrece mai bine.

Pentru o petrecere obisnuita, varful serii se atinge in mod normal cu o ora si jumatate si pana la jumatate de ora inainte de incheiere. Un botez este putin diferit, in special daca are loc intr-o zi lucratoare. De aceea, petru un astfel de eveniment, DJ-ul de botez trebuie sa atinga maximul la doua ore de la incepere.

divisima.com
libris.ro

In acest mod, toata lumea va avea ocazia sa se aranjeze la mese, sa manance si abia apoi sa treaca la dans. Daca deja s-au epuizat melodiile preferate ale invitatilor, nu este nici o greseala in a le repeta si astfel, botezul se poate transforma intr-o excelenta petrecere de familie.

Share Button

Leave a Comment