Cum sa alegi intre iPhone 6 si iPhone 6 Plus?

Cum sa alegi intre iPhone 6 si iPhone 6 Plus?

Cum sa alegi intre iPhone 6 si iPhone 6 Plus?
Pentru multi, dilema nu este daca sa isi cumpere un iPhone nou sau sa-l duca pe cel vechi la un Service iPhone Bucuresti, ci pe care sa il aleaga dintre iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Alegerea dimensiunii nepotrivite poate afecta in mod negativ experienta utilizarii telefonului, mai ales cand te chinui sa il indesi in buzunar. iPhone 6, care are un ecran de 4,7 inch, este deja mai mare decat toate modelele precedente. iPhone 6 Plus poate fi prea mult pentru persoana nepotrivita, la cei 5,5 inch ai ecranului sau.

iPhone 6 Plus este un telefon pentru persoanele care vor sa foloseasca un singur device pentru a-si face treaba si a se relaxa. La ce anume ajuta ecranul mai mare al telefonului iPhone 6 Plus? In primul rand, e mai usor sa tastezi, sa utilizezi aplicatii sau sa vizualizezi poze, ecranul avand o densitate mai mare de pixeli si un contrast mai bun.

Cu toate acestea, nu te astepta sa iti creasca uimitor de mult productivitatea de zi cu zi. iPhone 6 plus afiseaza cu aproximativ 25% mai multe cuvinte pe ecran atunci cand citesti o carte, comparativ cu iPhone 6. Home screen-ul, in schimb, nu afiseaza mai multe aplicatii.

Unele aplicatii, precum iMessages sau Mail afiseaza mai multe informatii in meniul principal atunci cand telefonul este tinut orizontal, dar majoritatea aplicatiilor pur si simplu isi adapteaza grafica pentru a incapea pe ecranul mai mare.

Poate cel mai mare avantaj la iPhone 6 Plus este bateria mai mare, care se descarca cu 15% mai greu decat bateria de iPhone 6. De asemenea, un alt atu este camera foto cu tehnologie de stabilizare optica a imaginii.

Tot ce se prezinta ca avantaj la iPhone 6 Plus (calitate si performanta) se compenseaza cu dezavantajul de a fi greu de navigat prin meniul sau, din cauza dimensiunii ecranului. Poate fi destul de dificil de manevrat cu o singura mana functii de baza, precum derularea in sus sau in jos a unui meniu, acceptarea apelurilor, tastarea unui SMS, etc.

divisima.com

Cei de la Apple au venit cu o solutie la aceasta problema, dedicata in special celor cu degete nu atat de lungi si de flexibile. Daca apesi de doua ori pe home button, ecranul se injumatateste ca suprafata si toata informatia se concentreaza in jumatatea de jos a ecranului. Insa majoritatea celor care prefera telefoane mari folosesc cele doua maini simultan pentru a-l manevra.

Pentru multi, a alege intre iPhone 6 si iPhone 6 Plus este in directa legatura cu raspunsul la intrebarea: “Oare incape in buzunar?”. Pentru iPhone 6 Plus s-ar putea sa fie o misiune imposibila sa gasesti pantaloni cu buzunare atat de incapatoare.

Mai degraba te orientezi catre o borseta sau il poti transporta mai simplu, in geanta. Daca tii neaparat sa il tii in buzunar, iPhone 6 este cu siguranta o alegere mai inspirata. In plus, nu iti face griji daca simti ca ti-ai cumparat telefonul nepotrivit. Il poti returna in 14 zile daca nu esti multumit.

Share Button

Leave a Comment