Cum poate ajuta uleiul de masline la obtinerea unui chip frumos?

Cum poate ajuta uleiul de masline la obtinerea unui chip frumos?

Cum poate ajuta uleiul de masline la obtinerea unui chip frumos?

libris.ro

Uleiul de masline este un produs care a aparut pentru prima data in antichitate, acesta fiind si obiectul comertului pentru oamenii care traiau in acele perioade, precum grecii antici de exemplu.

Trebuie mentionat insa faptul ca uleiul de masline, a continuat sa fie produs an de an, de atunci si pana in prezent, iar in prezent, acest produs poate sa fie folosit cu succes in foarte multe scopuri, atunci cand se foloseste un ulei de masline de cea mai buna calitate, iar atunci cand discutam despre ulei de masline de calitate superioara, discutam despre ulei de masline extravirgin, sau despre ulei de masline virgin.

Referitor la acest produs, trebuie precizat faptul ca acesta poate sa fie folosit si pe post de produs cosmetic natural, astfel ca persoanele care au tot felul de pete pe fata, cum ar fi pistruile de exemplu, pot sa amestece cateva picaturi de suc de lamaie cu ulei de masline, dupa care solutia rezultata poate fi aplicata pe suprafetele pe care se regasesc petele, care vor incepe sa dispara sau sa isi piarda din culoare.

Tot ca si un produs cosmetic natural, uleiul de masline poate sa fie folosit de catre femei pe post de demachiant, astfel ca acestea aplica pe dischetele demachiante ulei de masline, dupa care isi sterg obrajii, ochii, fruntea sau nasul cu un prosop din bumbac, umezit in apa calduta.

Acneea este o problema cu care se confrunta foarte multe femei, dar si foarte multi barbati, asa ca pentru a scapa de aceasta problema, se poate crea un preparat, care sa contina 4 linguri de sare si 3 linguri de ulei de masline, care apoi trebuie aplicat peste zona cu acnee a corpului.

Acest preparat trebuie lasat sa actioneze aproximativ 5 secunde, dupa care trebuie indeparatat cu apa calduta si cu sapun. Persoanele care urmeaza acest truc pentruo o perioada de o saptamana, au sanse foarte mari sa scape de acnee.

Trebuie amintit si faptul ca exista femei care sunt din ce in ce mai nemultumite de crema de noapte pe care o detin, asa ca aleg sa isi creeze ele pe cont propriu crema de noapte ideala, astfel ca amesteca o jumatate de ceasca de ulei de masline, cu un sfert de ceasca de otet, si cu un sfert de ceasca de apa, pentru a prepara o crema de noapte.

Se spune ca o asemenea crema de noapte, poate sa ii ofere sanatate pielii, dar si stralucire, datorita faptului ca uleiul de masline este un foarte bun hidratant, pec and otetul depigmenteaza si omoara bacteriile, plus ca exfoliaza pielea.

Femeile care intentioneaza sa isi creeze o asemenea crema de noapte pentru fata, ar trebui sa isi spele sau cel putin sa isi stropeasca tenul cu apa inainte de aplicarea cremei.

Asadar, dupa cum se poate observa, uleiul de masline nu doar ca este foarte bun pentru tratarea anumitor afectiuni, ci poate sa fie folosit cu succes si ca si produs cosmetic, iar femeile cu siguranta profita de acest lucru si folosesc uleiul de masline pentru obtinerea unui chip frumos.

Share Button

Leave a Comment