Cum iti salveaza foliile auto masina

Cum iti salveaza foliile auto masina

libris.ro

Vedem din ce in ce mai des pe strada masini care fie au o culoare mata, fie vopseaua are o textura interesanta. Sa aplici folii auto pe masina ta nu este doar un moft, ci de multe ori o necesita sau o salvare. Sa nu mai vorbim si de costul aplicarii unei folii auto in comparatie cu vopsirea integrala.

Pe langa faptul ca scapi de cheltuieli mari, avantajul aplicarii foliilor auto vine la pachet cu o paleta foarte variata de culori si texturi pentru masina ta. Cand vrei sa iti vopsesti masina, este foarte important sa iei in calcul faptul ca poti aplica o folie auto in schimb. Daca te intrebi care sunt avantajele foliilor auto, urmareste articolul in continuare.

  1. Costuri mai mici – costurile achizitiei, dar si ale aplicarii foliei auto sunt mult mai mici decat costurile vopsirii integrale. Poti alege sa achizitionezi singur folia auto sau sa colaborezi cu un atelier specializat care importa si monteaza aceste folii.
  2. Timp scurt de asteptare – daca atunci cand vine vorba sa iti vopsesti masina te incearca un sentiment de parere de rau pentru ca esti constient ca este nevoie de timp pentru aceasta procedura, trebuie sa stii ca aplicarea foliei auto nu dureaza foarte mult. Astfel, vei intra in posesia masinii tale mult mai repede. Masina are nevoie doar de curatare si de aplicarea foliei, iar in acest mod nu mai exista timpul necesar pentru uscarea vopselei.
  3. Culori si texturi multiple – exista o gama foarte variata de culori si texturi ale foliilor auto. De la culori deschise la culori inchise, culori mate, lucioase, sidefate sau perlate, iar in functie de preferintele tale, poti alege exact ce vrei. Aceste folii sunt foarte rezistente in timp si nu sufera schimbari sau modificari din cauza vremii.
  4. Protectie ridicata – comparativ cu vopseaua obisnuita, protectia este mult mai ridicata la micile socuri, lovituri sau zgarieturi daca alegi sa aplici foliile auto.

Pe langa toate aceste avantaje, ai posibilitatea sa infoliezi toata masina, doar capota sau doar anumite parti ale acesteia. Bineinteles, in cazul in care doresti ca pe masina sau masinile firmei sa fie inscriptionat logo-ul acesteia, acest lucru se poate realiza tot cu ajutorul foliilor auto.

divisima.com

Daca vrei sa faci acest pas pentru masina ta sau ai un atelier de montare, poti achizitiona cu incredere folii auto de pe site-ul celor de la Pin.

Share Button

Leave a Comment