Cum fidelizam audienta de pe website?

Cum fidelizam audienta de pe website?

Cum fidelizam audienta de pe website?

libris.ro

Care este scopul unui site web daca nimeni nu il vede? Si de ce sa scrieti e-mailuri daca nimeni nu le primeste? Cauti definitie optimizare seo? Intra pe Smartseopack.com.

Nu este suficient sa creati doar un site web. Trebuie sa directionati trafic catre acel continut pentru a va conecta la un public mai larg. De ce? Deoarece mai multi oameni care viziteaza site-ul dvs. web, inseamna mai multi potentiali abonati la e-mail. Si cand aveti mai multi oameni pe site-ul dvs. si va inscrieti la lista de e-mail a acestora, devine mai usor sa va vindeti produsul sau serviciul.

Pentru a va ajuta sa identificati modalitatile de a genera trafic pe site, exista trei pasi simpli pe care fiecare proprietar de companie trebuie sa ii aiba in vedere:

1. Obtineti vizitatori pe site-ul dvs. web
2. Pastrati-i acolo
3. Optimizati experienta de inscriere

Sa incepem!

Obtineti vizitatori pe site-ul dvs. web

Exista o multime de moduri de a aduce oamenii pe site-ul dvs. Web. Cele mai importante sunt social media, parteneriatele si o vizibilitate sporita a companiei. Utilizati mediile sociale. Social media va ajuta sa ajungeti la audiente noi in moduri unice. Prin postarea articolelor si a suporturilor media pe platforme social media precum LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram si StumbleUpon, puteti creste traficul catre site-ul dvs. web.

divisima.com

Dar ce platforma este cea mai buna? Social media se schimba in fiecare zi. Datele de la Centrul de Cercetare Pew arata ca Facebook ramane cel mai popular site media social, cu “aproape opt din zece americani on-line (79%) care utilizeaza acum Facebook, mai mult decat dublul cotei care foloseste Twitter (24%), Pinterest , Instagram (32%) sau LinkedIn (29%). ”

Totusi, in general, cea mai buna platforma de participare este cea pe care publicul vizat este deja activ. Fiecare dintre aceste platforme va capta o audienta diferita, deci este important sa identificati locul in care audientei dvs. tinta ii place sa-si petreaca timpul, astfel incat sa puteti urmari publicul tinta acolo. Utilizati Google Analytics si / sau analizele furnizate de Facebook, Twitter si Instagram pentru a urmari implicarea si pentru a vedea unde este cel mai ocupat segmentul de public.

Sau, verificati profilurile sociale pentru marcile care au auditii similare cu dvs. Unde sunt cei mai activi utilizatorii? Aceste platforme sunt, probabil, cele pe care ar trebui sa aveti o prezenta mai accentuata. Cum obtii partea ta de atentie acolo? Puteti include pe site-ul dvs. link-uri catre paginile sociale ale companiei dvs. De asemenea, includeti linkuri astfel incat utilizatorii sa va poata distribui continutul pe paginile lor personale de social media. Noah Kagan include un panou lateral in partea stanga a tuturor postarilor din blogul sau, astfel incat spectatorii sa poata partaja direct postarile catre conturile lor personale sociale.

Incercati deci si voi acest lucru: mutati-va legaturile de social media din antetul in care se pot amesteca si utilizati culori contrastante si/sau pictograme mari pentru a atrage atentia. Acest lucru faciliteaza conectarea persoanelor de pe diferite platforme sociale si raspandirea gradului de constientizare a continutului si a marcii dvs.

Share Button

Leave a Comment