Cum combinam pantalonii verzi cu tricoul?

Cum combinam pantalonii verzi cu tricoul?

divisima.com

Cum combinam pantalonii verzi cu tricoul?
Vara este cald si din motivul acesta ori de cate ori iesim din casa vom incerca sa purtam articole vestimentare racoroase.  Unul dintre aceste articole racoroase este tricoul care se potriveste de minune vara.

Indiferent de tipul tricoului, ca sunt tricouri personalizate sau nu, acestea ne ajuta perfect sa stabilim un bun echilibru termic vara, daca sunt facute din materiale de calitate.

Tricoul este o piesa vestimentara destul de versatila si vara aceasta piesa devine o vedeta a sezonului pentru barbati. Tricourile pot sa fie purtate cu blugi dar si cu alte tipuri de pantaloni cum ar fi cei chino.

Eeste important ca voi sa stiti cum se combina corect tricoul cu pantalonii pe care ii alegeti. De aceea in articolul acesta va explicam cum poate fi combinat un tricou cu o pereche de pantaloni de culoare verde.

Verdele e o culoare care ne duce de fiecare data cu gandul la natura si care vara ne bucura privirea. Prin urmare aceasta culoare se potriveste cu acest sezon.

Pentru barbati pantalonii versi sunt articole vestimentare indraznete, diferite si care se combina greu. In trecut era destul de ciudat sa vedem barbati care poarta pantaloni verzi. In prezent acest lucru este absolut normal. Este o alternativa pe care barbatii o au la clasicii pantaloni negri sau albastri.

In cazul in care vreti sa combinati o pereche de pantaloni verzi cu un tricou trebuie sa fiti atenti si sa obtineti un echilibru cromatic.

Nu este necesar sa va faceti o tinuta ostentativa care sa nu vi se potriveasca. Verdele este o culoare care se combina greu si poate sa atraga atentia foarte mult in cazul in care nu este combinata cu nuante corespunzatoare.

Ce tricouri pot sa fie combinate mai bine cu o pereche de pantaloni verzi. Depinde si de nunanta verde a pantalonilor. Daca vorbim despre un verde masliniu sau despre un verde strident, deschis sau inchis, lucrurile pot sta diferit in functie de toate aceste detalii. De asemenea si tipul pantalonilor conteaza pentru ca pot sa fie pantaloni din denim, pantaloni skinny si chino.

In legatura cu nuantele si culorile, cele mai bune sunt cele negre, albe sau gri. Acestea sunt de altfel culorile principale pe care le pot avea tricourile si care se pot combina perfect cu orice pantaloni inclusiv cu cei verzi. De asemenea anumite nuate de verde pot sa fie combinate cu tricouri rosii, sau cu dungi.

Incaltamintea este o mare problema a tinerilor deoarece nu stiu ce sa aleaga, pantofi ori adidasi in combinatie cu pantaloni verzi. In general aceste lucruri depind de tipul de pantaloni. In cazul in care vorbim despre o pereche de pantaloni skinny, de vara, de iarna, se potriveste in general incaltamintea alba, neagra si gri si in general adidasii.

De asemenea in momentul in care vremea este frumoasa pot sa fie potrivite si sandalele.

In cazul in care pantalonii sunt verde stins atunci se vor combina mai usor si puteti sa alegeti un tricou gri care sa aiba imprimeuri. Cu cat un articol vestimentar este mai inchis cu atat este si mai simplu de combinat.

Share Button

Leave a Comment