Cum alegi inelul de logodna ideal pentru partenera ta?

Cum alegi inelul de logodna ideal pentru partenera ta?

Cum alegi inelul de logodna ideal pentru partenera ta?

libris.ro

Cu siguranta in cazul in care relatia dintre tine si partenera ta se desfasoara intr-un mod firesc, iar planurile de viitor si visele va corespund, va veti gandi sa va intemeiati o familie, insa pana acolo mai este, iar tu mai intai de toate va trebui sa incepi sa cauti un inel de logodna ideal pentru partenera ta.

Desi nu pare sa fie o sarcina foarte dificila, trebuie sa stii faptul ca este destul de dificil sa alegi inelul de logodna, si trebuie sa tii cont de mai multe aspecte.

In primul rand, trebuie sa stii cam ce tipuri de inele prefera partenera ta, pentru ca poti sa gasesti inele de logodna simple, poti sa gasesti inele de logodna cu pietre pretioase, si poti deasemenea sa gasesti ineel de logodna cu diamante.

In functie de preferintele partenerei tale, vei incepe sa iti indrepti atentia spre mai multe modele de inele de logodna. Poti sa iti indrepti de exemplu atentia spre un inel mic de logodna, clasic si minimalist, care sa fie imbracat in sclipirile intense ale unui singur diamant, care de obicei are taietura Briliant.

In cazul in care partenera ta este o femeie eleganta si in acelasi timp sofisticata, atunci inelul de logodna potrivit pentru ea ar fi unul minimalist, care are o forma clasica, este realizat din aur galben sau din aur albm si este incrustrat cu numai un diamant.

Vei putea opta pentu un inel prevazut cu trei diamante, care reprezinta trecutul, prezentul si viitorul vostru impreuna. Semnificatia acestor trei timpuri va impodobi inelul de logodna, care a fost anume creat pentru femeile care isi doresc sa pastreze un caracter fin al inelului de logodna clasic, dar care isi doresc in acelasi timp si un briliant in montura inelului.

Ai si posibilitatea de a alege un inel de logodna care sa fie impodobit pe toata suprafata sa cu o centura de diamante. Un astfel de inel de logodna poate sa fie purtat cu o mare usurinta oricand, alaturi de verigheta.

Pe piata se gasesc si o multime de inele de logodna care ofera reflexii colorate datorita safirului sau smarandului cu care sunt prevazute. Un astfel de inel va fi cu siguranta indragit de catre partenera ta.

Trebuie insa ca inainte de a alege o astfel de bijuterie, sa fii foarte bine informat, pentru a alege inelul perfect. Va fi nevoie mai intai de toate sa te familiarizezi cu cei patru C, care au un rol deosebit de important in cazul diamantelor: Colour (culoarea), Cut (taietura), Clarity (claritatea) si Carat (greutatea in carate).

Mai trebuie specificat faptul ca acele bijuterii care sunt incrustate cu diamante, in mod obligatoriu trebuie sa detina un certificat care sa ateste dovedeasca faptul ca pietrele pretioase cu care sunt prevazute bijuteriile sunt autentice.

divisima.com

Ei bine, cam de aceste detalii ar trebui sa tii cont in momentul in care vei alege inelul de logodna pentru partenera ta. Dupa ce ai ales inelul, trebuie sa pregatesti cu o mare atentie si momentul in care ii vei pune pe deget inelul.

Share Button

Leave a Comment