Cum aleg organizatorii artistii pentru evenimente?

Cum aleg organizatorii artistii pentru evenimente?

Cum aleg organizatorii artistii pentru evenimente?

Organizarea unui eveniment este foarte importanta, mai ales daca discutam despre un eveniment precum zilele unui municipiu, sau evenimente la care participa foarte multa lume, si unde sunt invitati artisti din muzica romaneasca.

Ei bine, organizatorii acestor evenimente cu siguranta trebuie sa tina cont de cateva detalii foarte importante pentru a se mandri apoi ca au organizat un eveniment de nota 10.

Mai intai de toate, organizatorii ar trebui sa afle si parerile si preferintele publicului, pentru ca un eveniment de o asemenea anvergura fara public nu are nici un farme. Plus de asta, publicul trebuie sa fie si foarte multumit de artistii pe care organizatorii ii invita.

Tinand cont de faptul ca la un asemenea eveniment publicul are diferite varste, si fiecare are preferintele sale muzicale, este cat se poate de firesc faptul ca un eveniment de o asemenea anvergura trebuie sa aiba interpreti din mai multe genuri muzicale.

De exemplu, organizatorii trebuie sa se gandeasca la faptul ca oamenii invarsta trebuie sa se simta si ei importanti, asa ca pot opta pentru cativa interpreti de muzica populara. Organizatorii pot negocia fie direct cu artistii de muzica populara, fie pot discuta cu impresarii acestora pentru a pune toate detaliile la punct.

Deasemenea, organizatorii trebuie sa tina cont si de faptul ca la un asemenea eveniment majoritatea persoanelor din public sunt persoane tinere, asa ca ar trebui sa aduca invitati care sa fie pe placul tinerilor.

Chiar daca acestia nu isi permit sa o aduca pe Inna in orasul lor, cu siguranta tinerii din fiecare oras al tarii s-ar multumi sa vada in orasul lor si nume precum Andra, Lidia Buble, Delia, Alina Eremia, Nicole Cherry.

Cu siguranta insa, publicul isi doreste si interpreti de top de la noi din tara, asa ca pentru a intretine atmosfera organizatorii si-ar putea indrepta atentia spre nume precum Smiley, Connect-R, Alex Velea, Dorian Popa, iar exemplele pot continua.

Organizatorii pot alege sa contacteze fiecare dintre acesti artisti in parte, sau alti artisti la care se gandesc, sau pot contacta firma de impresariat cu care artistii au contract, iar acestia sa vina la pachet.

Cu siguranta organizatorii care se vor orienta spre preturi artisti evenimente si vor observa ca fiecare artist invitat individual ii va costa multi bani, acestia se vor orienta spre o firma de impresariat, pentru ca firma respectiva sa le propuna o oferta de nerefuzat.

Pana la urma insa, acestea sunt detalii care tin de organizare si care pentru oamenii de rand care se afla in public nu conteaza. Pentru public conteaza ca artistii preferati sa vina pe scena din orasul lor si sa intretina atmosfera.

Acei organizatori care vor reusi sa imbine toate stilurile muzicale si sa aduca artisti din care sa cante fiecare gen muzical, pentru ca lumea sa fie multumita, cu siguranta se vor putea mandri mai apoi cu faptul ca au organizat un eveniment de nota 10.

divisima.com

Totul insa trebuie planificat din timp, pentru ca artistii sunt foarte cautati, asa ca trebuie semnat un contract din timp.

Share Button

Leave a Comment