Cum ajungi la aeroport cand vrei sa pleci in concediu?

Cum ajungi la aeroport cand vrei sa pleci in concediu?

Cum ajungi la aeroport cand vrei sa pleci in concediu?

Dupa un an lung si greu si plin de momente stresante la locul de munca, mai mult ca sigur iti vei dori sa pleci undeva cat mai departe de casa in concediu, pentru a uita de toate grijile si de tot stresul de la servici.

Cu siguranta in aceasta situatie iti vei dori sa pleci in concediu undeva in strainatate, iar indicat ar fi sa calatoresti cu avionul, si vei vedea si de ce.

In primul rand daca vei calatori cu avionul vei ajunge mult mai rapid la destinatie decat calatorind cu autocarul. Cu autocarul vei ajunge de exemplu din Romania in Spania in aproximativ 48 de ore daca nu chiar mai mult. In schimb, calatorind cu avionul in doar 3 ore vei ajunge in Spania.

Nici din punct de vedere financiar o calatorie cu avionul nu reprezinta o alegere rea, tinand cont ca preturile pentru o calatorie cu avionul sunt foarte atractive in cazul in care iti faci rezervare din timp.

Ei bine, dar daca alegi sa pleci cu avionul in concediu ce faci? Cum ajungi la aeroport? La cine apelezi sa te duca, mai ales daca trebuie sa ajungi fie dimineata foarte devreme, fie noaptea foarte tarziu?

Cu siguranta raspunsul este unul simplu, si anume ca nu apelezi la ajutorul nimanui pentru a te duce la aeroport? De ce sa nu pleci cu masina personala la aeroport, iar astfel vei sta fara teama ca un vecin sau cineva iti va zgaria masina atata timp cat ea va stationa in fata blocului iar tu vei fi plecat?

Mai mult decat atat, vei putea sa iti lasi masina in parcarea aeroportului, pentru ca vei putea sa optezi pentru un tichet de parcare pe termen lung aeroport, iar astfel nu vei plati foarte mult pentru ca masina ta sa stationeze in parcarea aeroportului.

In cazul in care sa zicem ca nu gasesti un loc de parcare in parcarea aeroportului, cu siguranta nu trebuie sa iti faci griji pentru ca poti sa gasesti mai multe parcari private in apropierea aeroportului.

Daca iti vei lasa masina intr-o astfel de parcare, ea va stationa pe un loc de parcare si va fi pazita foarte bine de catre agenti de paza, ca sa nu mai zic si ca o parcare privata de langa aeroport este monitorizata video.

Pentru a scapa de grija locului de parcare, ai putea chiar sa iti faci o rezervare online a locului de parcare, iar astfel in momentul in care vei ajunge la parcarea respectiva deja vei stii care este locul masinii tale.

Plus de asta, fie ca parcarea se afla la 100 de metri de aeroport sau la o distanta ceva mai mare, cei care se ocupa de parcare iti vor asigura transport gratuit din parcare si pana la aeroport.

libris.ro

Asadar, atunci cand vrei sa pleci intr-un binemeritat concediu, cu siguranta nu trebuie sa apelezi la ajutorul nimanui pentru a te duce la aeroport, pentru ca vei putea merge cu masina ta si o vei putea lasa in parcare.

Share Button

Leave a Comment