Cu ce se ocupa un avocat firme Israel?

Cu ce se ocupa un avocat firme Israel?

Cu ce se ocupa un avocat firme Israel?

Dupa Revolutie, o multime de cetateni romani au ales sa isi incerce norocul peste hotare, astfel ca unii au ajuns in tari din Europa, altii au ajuns prin America, altii in Asia, iar exemplele pot continua.

Exista si cetateni romani care au ales sa urmeze drumul Israelului, iar acestia odata cu trecerea timpului au reusit sa isi creeze un viitor stralucit in tara sfanta.

Exista in clipa de fata mai multi romani care locuiesc in Israel si care au decis sa inceapa o afacere proprie, pentru a castiga si mai multi bani.

Ei bine, romanii care au inceput o afacere proprie in Israel, fie au avut nevoie fie au nevoie de serviciile unui avocat firme Israel, care le poate fi ajutor in urmatoarele privinte:

  • Formuleaza documente juridice necesare in tara sfanta;
  • Efectueaza activitati de mediere;
  • Reprezinta firma in fata organelor de urmarire penala din Israel, si ofera servicii de consultanta atunci cand situatia o cere;
  • Reprezinta si apara interesele legitime si drepturile angajatilor firmei.

Un avocat roman care isi desfasoara activitatea in Israel poate fi extrem de util pentru orice companie romaneasca din Israel.

Ei bine, un avocat roman al unei firme cu patronat romanesc, care isi desfasoara activitatea in Israel, poate sa insoteasca patronul sau administratorul firmei la intalnirile de afaceri. Cu siguranta un avocat il va sfatui pe administrator sau pe proprietar in legatura cu deciziile care sunt bune sau cu cele pripite.

Un asemenea avocat poate fi de mare ajutor si pentru patronii romani ai firmelor care isi desfasoara activitatea in Israel si care au probleme cu legea din tara respectiva. Nu putini sunt romanii care isi doresc sa urmeze si cai mai putin legale pentru a avea o firma de succes in Israel.

Acestia cu siguranta vor fi depistati rapid si vor fi trasi la raspundere, insa cel mai important aspect este acela ca avocatul firmei pe care o conduc, ii va reprezenta in fata legii din Israel, pentru a-i ajuta sa iasa nevinovati din toata afacerea.

Ei bine, daca pana acum am discutat despre avocatii romani care ajuta firmele deja existente pe piata din Israel. Exista insa si cetateni romani care isi doresc sa inceapa o afacere in aceasta tara, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea cum poti fi acestia ajutati de catre un astfel de avocat.

In primul rand, avocatul roman poate sa obtina toate documentele necesare pentru crearea firmei in Israel, si se poate ocupa personal de infiintarea firmei.

Apoi, tot avocatul roman este cel care inregistreaza firma in tara sfanta, si tot el este si cel care le ofera servicii de consultanta noilor patroni romani din Israel.

libris.ro

Asadar, indiferent de faptul ca discutam despre o firma romaneasaca veche sau despre una noua pe piata din Israel, un avocat roman Israel le poate fi de mare ajutor pentru aceste firme, datorita serviciilor de consultanta si asistenta, pe care li le poate oferi antreprenorilor, insa aceasta se poate ocupa si de rezolvarea altor probleme.

Share Button

Leave a Comment