Criterii de baza pentru a alege o camera bord auto

Criterii de baza pentru a alege o camera bord auto

O camera bord auto poate fi ideala pentru tine in atat de multe situatii, incat trebuie sa folosesti neaparat un asemenea dispozitiv atunci cand circuli cu masina personala.

In primul rand poti sa folosesti o Camera auto DVR, full HD, ecran 2.7 inch pentru a filma atunci cand mergi cu masina, iar astfel in caz de accident vei avea o dovada convingatoare a faptului ca esti nevinovat. Exista in ziua de azi atat de multi soferi neatenti si care provoaca accidente si care scapa nesanctionati pentru ca au pile si relatii, insa folosind acest dispozitiv se va vedea clar cine este vinovatul pentru producerea accidentului.

Pentru a stii mai bine cum trebuie sa alegi un asemenea dispozitiv, in cele ce urmeaza vei putea sa descoperi cateva dintre criteriile de baza necesare pentru alegerea unei camere de bord auto.

Asadar, trebuie sa stii ca nu este indicat sa iti cumperi o camera de bord care sa fie cu baterie, sau daca e cu baterie aceasta sa fie cu una foarte mica, pentru ca exista anumiti factori care duc la incingerea camerei intr-o asemenea situatie. Soarele, bateria care se incarca permanent si functionarea in sine duc la incingerea camerei, iar acest lucru provoaca distrugerea componentelor interne.

Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont daca vrei sa iti cumperi o camera de bord este acela ca o camera performanta include tehnologia WDR (Wide Dynamic Range) sau HDR (High Dynamic Range), pentru a filma perfect atat la rasarit cat si la apus, atat cand lumina este puternica dar si cand aceasta este slaba.

Important deasemenea este sa iti indrepti neaparat atentia spre o camera video care sa fie capabila sa filmeze noaptea foarte bine. O astfel de camera fie detine un senzor mai scump si mai sensibil la lumina, fie o lentila cu un F cat mai mic.

Atunci cand vrei sa iti cumperi un astfel de dispozitiv ar fi deasemenea important sa iti indrepti atentia spre o camera care sa aiba un unghi de filmare cat mai larg, care sa fie peste 130 de grade. Cu cat unghiul de filmare este mai larg, cu atat mai bine pentru ca astfel camera surprinde mai bine totul in jurul masinii.

O camera video de bord ar trebui sa fie usor de montat si de demontat din bord, asa ca acesta este un alt detaliu de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti cumperi un asemenea dispozitiv.

Deasemenea, o caracteristica importanta a unui astfel de dispozitiv ar fi reprezentata de pornirea automata a camerei in momentul pornirii motorului. Majoritatea camerelor detin aceasta caracteristica.

Apoi, trebuie precizat ca o camera auto de bord trebuie sa fie prevazuta cu un buton care sa salveze anumite portiuni de inregistrare.

divisima.com

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii care trebuiesc luate in considerare in momentul achizitionarii unei camere de bord. Daca vei tine cont de toate aceste detalii, cu siguranta iti vei alege camera de bord perfecta.

Share Button

Leave a Comment