Construirea unui site de marketing

Construirea unui site de marketing

Construirea unui site de marketing

libris.ro

Proiectarea unui site web este una dintre cele mai importante parti ale unei afaceri online, dar poate fi de multe ori unul dintre cele mai costisitoare aspecte. Daca sunteti in afaceri pentru a face bani, atunci probabil ca aveti anumite rezerve pentru a face investitii minime la inceput.

Dar, daca nu aveti banii disponibili pentru a investi, iata cateva sfaturi foarte bune, pe care le puteti urma pentru a va ajuta sa creati gratuit un site profesional.

Cei mai multi oameni stiu ca Photoshop este in prezent cel mai bun software de manipulare a imaginilor. Cu toate acestea, probabil oamenii realizeaza de asemenea, ca acest software este foarte scump.

divisima.com

Daca doriti o versiune fara costuri, GIMP este fantastic. Acesta va ofera 8 din 10 dintre toate caracteristicile Photoshop si nu va va costa un ban. Puteti sa proiectati si sa modificati orice doriti dupa bunul plac.

Avand un site web gratuit, nu veti primi o multime de caracteristici de la o gazda web, cum ar fi o gama larga de plug-in-uri php si alte bunatati. O modalitate de a face site-ul dvs. sa devina un profesionist este sa utilizati cateva instrumente Google. Google Voice, de exemplu care este o aplicatie care poate fi instalata pe site-ul dvs. gratuit, si care va ofera posibilitatea de a vorbi live cu persoanele de pe site-ul dvs.

Incarcarea fisierelor pana la serverul ftp este esentiala pentru proiectare, reparatii rapide, testare, stocare etc. Deci, cum accesati acest server daca nu aveti o functie platita de control de la o gazda web scumpe? Puteti descarca gratuit Filezilla gratuit si introduceti adresa si numarul portului. Aveti tot accesul gratuit de care aveti nevoie.

Nu toata lumea are abilitatea de a trece si de a crea codul propriu (HTML) pentru a vorbi limba internetului, asa ca daca nu va descurcati, cautati specialistii de la HowDoDesign, care va pot veni in ajutor.

Oricum, cu un pachet de hosting platit, constructorul de site-ul dvs. va traduce actiunile dvs. in cod instantaneu, chiar si aspecte complicate. Dar mergand pe ruta libera, puteti obtine un program gratuit, cum ar fi Kompozer, care va va ajuta sa va proiectati elementele si sa creati codul ulterior necesar.

Probabil ca va veni un moment in timp in care codul site-ului dvs sa trevbuiasca sa fie curatat. Chiar daca nu aveti probleme sau defectiuni, codul ar putea fi implementat in asa fel incat o schimbare subtila ar putea provoca un accident. Deci, ganditi-va la un program cum ar fi HTML Tidy pentru a va ajuta sa pastrati lucrurile curate, ingrijite si aranjate.

Camtasia sau Camstudio sunt programe fantastice care va ajuta sa capturati imagini de pe ecran si voce. In special, Camstudio este un program gratuit care functioneaza foarte simplu. Deschideti programul, trageti cutia pentru dimensiunile videoclipului si apasati pe inregistrare. Are chiar si un editor si un convertor incorporat.

Utilizand un site web gratuit sau un blog, nu veti putea posta videoclipurile dvs. pe aceste servere. Veti avea nevoie de o gazda terta parte. Acesta este locul unde un site ca YouTube vine la indemana. Procesul de incarcare este foarte simplu si veti primi un link de incorporare pe care il puteti utiliza pe site-ul dvs. si puteti proiecta chiar un alt jucator in jurul videoclipului.

Asadar, puteti sa faceti o multime de lucruri interesante pe un website gratuit. In cazul in care intampinati probleme sau considerati din start ca nu va descurcati, cel mai bine ar fi sa apelati la ajutorul specialistilor.

Share Button

Leave a Comment