Cine iti poate construi casa?

Cine iti poate construi casa?

Cine iti poate construi casa?

In mod evident, in momentul in care locuiesti la bloc, si te-ai saturat de traiul la bloc, de vecinii care fac galagie mai tot timpul, dar si de alte aspecte specifice vietii la bloc, iti doresti sa treci la un alt nivel al vietii, si sa iti construiesti o casa.

Pentru o casa poti sa optezi chiar si in conditiile in care tocmai te-ai casatorit, si ai de gand sa te muti de la parinti, sau sa te muti din apartamentul in care ai locuit cu chirie pana la nunta.

Indiferent de situatie, a locui la casa este mult mai placut si mult mai avantajos din foarte multe puncte de vedere, pentru ca nu vei avea doar casa ta, ci vei avea si curtea ta, in care vei putea sa te relaxezi dup ace te intorci dupa – masa de la locul de munca.

Plus de asta, atunci cand locuiesti la casa poti sa iti amenajezi curtea dupa bunul plac, asa ca poti sa optezi pentru o amenajare a curtii cu gazon, poti sa optezi pentru o amenajare mai moderna, iar aici discutam despre o curte pavata, iar exemplele pot continua.

Ei bine, pana ca toate aceste lucruri sa se materializeze, ai nevoie de o suma de bani destul de mare la dispozitie, pentru ca te va costa destul de multi bani sa iti construiesti o casa.

De ce? Pentru ca in primul rand, trebuie sa detii un teren pe care sa iti fie construita casa, iar in caz contrar, trebuie sa cumperi un teren, care mai trebuie sa fie si intabulat, iar terenurile sunt foarte scumpe, mai ales cele din zonele rezidentiale.

Mai apoi, mai trebuie sa obtii si anumite autorizatii, pentru ca lucrarile sa poata incepe, iar pentru asta vei avea de platit anumite taxe si anumite chitante, care deasemenea vor fi o cheltuiala destul de mare.

divisima.com

Dupa aceea, va trebui sa gasesti o firma de constructii Cluj, care din momentul in care totul este pus la punct, se va putea ocupa de construirea locuintei tale.

Pana atunci insa, in momentul in care vei intra in contact cu firma de constructii, va trebui sa le prezinti reprezentantilor firmei respective proiectul casei, pentru a stii cati bani te va costa lucrarea, aici privind pretul firmei pentru constructia ridicata.

Apoi, in cazul in care totul este in regula, daca pretul iti este convenabil, poti semna un contract cu firma respectiva, care pana la data mentionata in contract, trebuie sa finalizeze lucrarea, care poate sa fie la cheie sau in rosu, in functie de ceea ce este specificat in respectivul contract.

libris.ro

Poti daca esti meserias in constructii, si daca ai mai lucrat in domeniu, sa iti construiesti si pe cont propriu casa, daca ai ajutor din partea catorva persoane, si daca va pricepeti cu totii, insa totusi, este mult mai indicat sa apelezi la serviciile unei firme de specialitate, care nu doar ca iti construieste casa, dar se poate ocupa si de finisaje si de tot, astfel incat locuinta sa se apropie de ceea ce ai visat mereu.

Share Button

Leave a Comment