Centrele de inchirieri imprimante – mai multe economii, mai multa eficienta

Centrele de inchirieri imprimante – mai multe economii, mai multa eficienta

Atunci cand te gandesti la un centru de inchirieri imprimante, probabil ca ai in minte o sala imensa in care dispozitive de calcul si de imprimare te asteapta pentru a-ti oferi serviciile. Diferite de centrele de copiere, centrele de inchirieri imprimante iti ofera chiar dispozitivul in sine, cu ajutorul caruia poti lista atatea coli cate estimezi tu ca ai nevoie.

Sa luam doar cazul organizarii unui eveniment, unde bugetul alocat pentru aceasta nu iti permite cheltuirea catorva mii de lei pe achizitia unei imprimante profesionale.

Aceasta in conditiile in care imprimantele mici, de uz casnic, nu fac fata unui aflux de cateva sute de persoane, spre exemplu, asa cum se intampla la deschiderea unei expozitii sau organizarea unui targ de prezentare pentru echipamente sau autoturisme. In acest caz, inchirierea unei imprimante profesionale te poate ajuta si, fata de optiunea achizitiei, iti poate aduce chiar unele avantaje certe.

libris.ro

Fara costuri de instalare

Primul lucru pe care trebuie sa il stii despre apelarea la un centru de inchiriere copiatoare si imprimante este ca instalarea acestor dispozitive va fi gratuita. Este un element extrem de important de luat in calcul, intrucat nu vorbim despre inchirierea unui televizor, pe care il bagi pur si simplu in priza si merge.

O imprimanta profesionala trebuie conectata la calculator si la retea, astfel incat sa poata avea acces la ea tot colectivul angrenat in proiectil pentru care am procedat la inchiriere.

De asemenea, trebuie spus ca sunt eliminate orice costuri legate de transport. Desi poate parea banal, vorbim totusi despre niste echipamente destul de voluminoase, care nu pot fi atat de usor mutate si instalate, mai ales daca vorbim despre un colectiv in care munca de birotica este asigurata de reprezentantele sexului frumos.

Fara bani cheltuiti pe consumabile

Un alt amanunt important este ca la inchirieri imprimante nu vei da niciun ban pentru consumabile. Da, ati auzit bine, nu veti cheltui bani nici pe tonner, nici pe hartia de copiator, caci acestea vor fi oferite in pretul de inchiriere imprimanta de catre compania contractanta. Bineinteles, pentru aceasta va trebui sa estimati un consum la momentul incheierii contractului, astfel incat sa nu va treziti ca mai aveti nevoie de niste coli de imprimat si comanda nu poate fi onorata.

Oameni instruiti, la dispozitia ta

divisima.com

Nu in ultimul rand, companiile specializate in inchirieri imprimante iti pot oferi si servicii de instruire a personalului pentru folosirea dispozitivelor. Sunt unele operatiuni pentru care doar cartea tehnica nu este de ajuns, pentru a le efectua. Iar in cazul in care nu dispui de personal suficient pe care sa il mobilizezi alaturi de imprimanta, companiile iti pot pune la dispozitie persoane calificate, capabile sa faca aceasta munca in locul tau.

Share Button

Leave a Comment