Cele mai bune site-uri de jocuri online

cele mai bune siteuri de jocuri

Cele mai bune site-uri de jocuri online

divisima.com

cele mai bune siteuri de jocuriTot cautand pe net am gasit sute si mii de siteuri de jocuri noi online care mai de care mai interesante.

Asa ca am decis sa fac un top cu cele care mi-au placut mie cel mai mult si la care am gasit jocuri interesante si structurate diferit dupa anumite nise de interes mai mare sau mai mic.

La siteuri de jocuri generalista va recomand cu caldura un site nou de jocuri noi online care are cateva jocuri atatde proaspete incat nu le veti gasi in foarte multe locuri. Acest site iti permite , daca iti creezi cont sa iti memorezi stadiul de evolutie al jocului astfel incat sa il reiei de unde ai ramas . Mi-a placut foarte mult lucrul acesta.

libris.ro

Un alt site interesant care mi-a sarit in ochi este www.farmvillehelponline.com , acest site va ofera totul despre jocurile de pe Facebook . veti gasi noutati, tutoriale, tricks si tot felul de strategii care va vor ajuta sa jucati mai bine si cu spor mai mare. Trebuie precizat ca acest site va ofera cel putin 2-3 articole noi pe zi, deci este updatat foarte frecvent.

Mai tineti minte unul din jocurile cu care ne pierdeam multe ore online, pana nu demult celebrul Zuma. Ei bine am gasit un site care are doar jocuri pe tema de zuma, cred ca sunt peste 100 diferite si le gasiti aici : www.zuma-online.info.

Un alt site care mi-a atras atentia este un site micut cu cateva sute de jocuri generaliste dar cu descrieri frumoase in limba romana www.xjocurionline.net.

Exista sigur si un site cu multe jocuri pentru copii de toate tipurile www.jocuri66.info. Incercati-l si cu siguranta veti mai reveni pe el.

Un alt site , de aceasta data in limba engleza este www.fresh-online-games.org, unde gasiti cateva mii de jocuri catalogate pe categorii si unde cu siguranta veti gasi ceea ce cautati.

Unul dintre siteurile pe care am pierdut cel mai mult timp este un site micut www.jocuri.ca, cu putine jocuri dar cu siguranta extrem de bine alese. Acest site publica doar cele mai jucate jocuri in mediul online.

Apoi sigur ca sunt siteuri cu personaje din desene animate foarte potrivite pentru copii, dar si pentru adulti in masura in care va plac astfel de personaje. Doua dintre cele mai misto sunt : www.cartoon-network.info si un site in limba italiana dedicat exclusiv jocurilor cu Sponge Bob www.giocodispongebob.it.

Si in fine pentru cei care iubesc jocurile cu lupte , cu ninja si karate va recomand cel mai bun site din mediul online romanesc : www.jocuri-ninja.com.

Acesta este clasamentul meu, sper sa va placa recomandarile mele si sa va bucurati din plin de ele.

 

Share Button

Leave a Comment