Cel mai bun sistem din pariuri

Cel mai bun sistem din pariuri

libris.ro

Cel mai bun sistem din pariuriMarea problema cand vine vorba de folosirea unei case de pariuri online e frica oamenilor de a pierde bani. Din fericire multi oameni destepti lucreaza pentru a dezvolta o strategie castigatoare; la momentul actual exista doar parti ale acestei utopii, strategii castigatoare in anumite cazuri specifice, vorbim aici doar de chestii legale.

Un astfel de sistem este urmatorul creat in special pentru sporturi cu echipe sau curse (indiferent de competitori), si este mai mult o insiruire de pasi ce trebuie urmati pentru un castig cat mai mare (aici intervine si experienta fiecaruia, alaturi de noroc si intuitie).

Pentru inceput poti folosi una din multele case de pariuri online pentru a depune o anumita suma (aceasta va deveni bankrollul tau). E importanta studierea pietei pentru ca la inscriere poti beneficia de anumite cadouri, bani in plus etc (din propria mea experienta cea mai buna informare se face de pe www.casedepariuri.net , unde gasiti date despre bonusuri, cote, sporturi etc).

In continuare cu cat suma depusa e mai mare cu atat sansele de a nimeri un pariu bun sunt mai mari, pur si simplu cu cat ai mai multi bani cu atat vei putea paria mai mult. Insa ca si incepator e mai bine sa incepi cu un depozit mic, asta pentru a nu pierde toti banii dintr-un foc. Ca si exemplu sa zicem ca ai depus 1000 lei pe care ii imparti in 5 unitati egale de cate 200 fiecare.

Pasul urmator e putin mai ciudat pentru pariorii clasici : decideti ce suma vreti sa castigati. Ca si sfat e bine ca, castigul sa nu fie de 5 ori mai mare decat pariul (indiferent de marimea acestuia). Analizati bine cotele, trebuie sa decideti daca pariati multe meciuri cu cote mici sau unul cu cota mare (din nou apeland la experienta si intuitie).

Alegeti evenimentul pe care vreti sa pariati. De obicei se recomanda fotbalul sau tenisul deoarece nu exista foarte multe variante (1×2 respectiv 1x). Important e ca alesul / aleasa sa fie favorit / a sigura, sanse de peste 80-90 % de castig, si sa aiba o cota mai mica de 2. Un alt sfat e ca daca va iese pariul sa nu repariati acei bani, iar daca sunteti nevoiti s-o faceti sa lasati minim 5% in depozit. In acest fel jucati pe banii bookmakerilor (chiar daca pierdeti un viitor pariu aveti bani in cont pe care ii puteti folosi).

Daca ar fi sa denumim acest sistem i-as spune ,,sistemul banilor asigurati’’, voi pariati si cand castigati ve-ti avea bani pe viitor, insa acelasi lucru se intampla si cand pierdeti. In plus si banii ,,asigurati’’ se vor multiplica odata cu numarul pariurilor castigate.

Cu timpul ve-ti gasi erorile sistemului dumneavoastra, de ce pierdeti?, poate cotele sunt prea mari, poate echipa aleasa e cea gresita, poate campionatul trebuie schimbat, sau de ce nu sportul e cel de vina. Si un ultim sfat e cel legat de lacomie, tine in minte sistemul , foloseste-l si dezvolta-l, si nu te lacomi, incet si sigur e legea fundamentala in pariuri.


Alte stiri actuale :

1. Săptămîna începe cu Liga 1
2. Jaf la o casă de pariuri din Timişoara. Hoţii au fost reţinuţi
3. “Reghe joacă la pariuri!” Vezi ce a câștigat aseară după meci
4. “Îngropat” de pariuri: un antrenor a ratat 300.000€!
5. România, printre cele mai slab cotate! Casele de pariuri au stabilit ordinea favoritelor la câştigarea CM 2014

Share Button

Leave a Comment