Ce trebuie sa stiti pentru a alege un geam pentru telefon?

Ce trebuie sa stiti pentru a alege un geam pentru telefon?

divisima.com

Ce trebuie sa stiti pentru a alege un geam pentru telefon?
Fiind in trecut, o dezamagire, protectiile pentru ecran de astazi sunt mai usor de instalat, mai ieftine, si mai bune decat oricand in fiecare aspect. Exista trei varietati – folii din PET, TPU (poliuretan), si favorita de necontestat – sticla securizata. Exista si doua metode de a le aplica pe ecran – uscata si umeda. Dar mai intai sa vedem cum functioneaza sticla securizata si ce beneficii are.

Sticla securizata este protectia realizata cu cap! Geamurile din sticla securizata sunt  cele mai bune pe care puteti cumpara indiferent ca este vorba de geamuri Samsung Galaxy sau orice alt tip de telefon .

Datorita alegerii intelepte a materialulului, de inalta calitate, sticla securizata este multi-stratificata, de obicei, incepand cu stratul de siliciu, care absorbe socurile, urmat de folia din PET si un adeziv optic transparent, ce face legatura dintre cele doua straturi anterioare cu urmatoarele doua, care sunt sticla securizata si invelisul oleofobic.

Toate aceste protectii atat de utile, impotriva petelor, zgarieturilor si socurilor sunt comprimate intr-o “folie” de 0,4 mm grosime care nu este  mai greu de a aplicat decat foliile protectoare PET sau TPU,nici mai grea sau mai neplacuta in vreun alt fel.

Un geam de sticla  este superior alternativelor sale sub toate aspectele. Are o mai buna transmitere a luminii,ceea ce face afisajul mai clar.

Are proprietati anti-reflexie si  reduce efectul de orbire. Are acoperire oleofobica, ce reduce puternic amprentele.  Da senzatia de sticla reala, placuta la atingerea cu varful degetelor. Spre deosebire de Gorilla Glass 3, rezista zgarieturilor cauzate de nisip, ceea ce o face singura optiune viabila pentru cei care le place sa mearga la plaja. Sa nu mai vorbim de despre protectia impotriva socurilor.

Sticla securizata dispune de o valoare de duritate a materialului de 8H la 9H, ceea ce inseamna ca sunt destul de dure pentru  a rezista la zgarieturi provocate de orice alt material ce nu este topaz sau corindon (un oxid de aluminiu extrem de dur). Cu toate acestea, ele nu protejeaza complet impotriva spargerii ecranului.

Deoarece  sticla despre care vorbim este calita, in cazul unei cazaturi fatale, protectorul va absorbi toate daunele si se va sfarama in cioburi mici. Sansele sunt destul de mari ca display-ul sa fie neatins dedesubt. Astfel, in loc sa trebuiasca sa înlocuiti intregul ecran, va trebui doar sa va luati un nou geam protector. Ceea ce este mai linistitor atat din punct de vedere sufletesc cat si material.

Asa cum probabil va si asteptati, geamurile din sticla securizata sunt  printre cele mai scumpe. Cele mai multe branduri de renume au preturi destul de ridicate pentru produsele lor. Si, cu toate ca, acestia sunt bani cheltuiti cu intelepciune daca sunteti posesorul unui smartphone-ultimul racnet,gen Samsung Galaxy, puteti gasi geamuri Samsung Galaxy  excelente, din sticla securizata la preturi foarte bune. Existand atat de multe optiuni disponibile, la prețuri bune, achizitionarea unui geam Samsung Galaxy pentru dispozitivul dvs nu mai reprezinta demult o grea incercare.

Produsele din folie PET sunt cea mai buna alegere pentru protectia de baza, cele TPU sunt ceva mai rare, dar au cel mai bun raport accesibilitate si rezistenta. Iar in cele din urma, geamurile din sticla securizata ofera cel mai ridicat nivel de protectie dar sunt  si mai scumpe.

Totusi, chiar si achizitionarea celor mai scumpe dintre acestea are sens pentru smartphone-uri si tablete emblematice.

Share Button

Leave a Comment