Ce trebuie sa stiti despre compania Apple?

Ce trebuie sa stiti despre compania Apple?

Ce-trebuie-sa-stiti-despre-compania-AppleOdata cu trecerea timpului tehnologia a avansat, iar cel mai important producator a devenit compania Apple cand a produs ingeniosul prototip iPhone.

Acesta reprezinta un mic calculator care detinea multiple functii, totul la un pret avantajos. Asadar, in cazul in care unui user i s-a stricat telefonul produs de aceasta companie poate gasi multiple modalitati de reparare.

Fiind unul dintre cele mai cautate device-uri, dar si cel mai pretios, multe service-uri si site-uri s-au specializat in reparatii iPhone. In acest mod stiti ca mica investitie pe care ati facut-o este in siguranta. In acest mod puteti economisi banii pe care i-ati fi putut pierde pentru a achizitiona un nou device mobil Apple.

divisima.com

Ce ar trebui sa stiti despre compania Apple inainte de a cumpara un device produs de ei? Sunt foarte multe lucruri de prezentat, dar cel mai important lucru este acela ca Apple niciodata nu a stagnat, aducand pe piata cele mai bune device-uri. Este clasat pe locurile fruntase, ajungand la o cifra de vanzari imensa.

Asadar, Apple Inc sau Apple Computer Inc este o afacere din Silicon Valley care are sediul in California, Cupertino. Aceasta are ca principal scop de activitate tehnologia computerelor, fiind cunoscuta in special pentru computerul Macintosh. Aceasta companie are o buna reputatie de inovatie in industrii de tehnologie foarte inalta.

Produsele Apple sunt foarte cautate in Romania deoarece in anul 2009 vanzarile deviceurilor mobile Apple (iPhone) au depasit suma de 14 milioane de euro. Momentan unicul importator din Romania de deviceuri concepute si create de Apple este Integrated Romanian Information System sau I.R.I.S. Fanii iPhone sau ai altor produse fabricate de

Apple au incercat sa ii ceara companiei deschiderea unei filiale romane. Asadar, in anul 2009 a inceput sa existe in mediul online o petitie prin care se cerea acest lucru. Clientii romani doareau sa beneficieze de software localizat reprezentat de Mac OS X, de aplicatia iTunes, de o importare si o distribuire mult mai buna a device-urilor si a accesorilor Apple si traducerea site-urilo prin care Apple publica informatii referitoare la produse.

Cifrele economice care reprezinta compania Apple sunt foarte ridicate mai ales in trimestrul al doilea din anii 2011 si 2012. Cel mai mare profit pe care l-a avut compania a fost in urma vanzarii de Smartphone-uri iPhone.

Numarul vanzarii de astfel de device-uri a ajuns la 35 milioane de bucati vandute, insumand valoarea imensa de 11,6 miliarde USD sau 8,4 miliarde de Euro. De asemenea, compania a avut un castig foarte mare si in vanzarea tabletelor iPad generatia a III-a. Compania Apple a vandut peste 12 milioane de bucati.

Un alt device marca Apple care a fost vandut, a fost Playerul iPod, fiind vandute peste 7,7 milioane de bucati. Asadar cu ajutorul acestor vanzari, compania Apple a ajuns sa atinga o cifra de afaceri totala de 39,2 miliarde USD, castigul final fiind de 13 miliarde USD.

Cu un astfel de profit si cu o cifra enorma de vanzari, compania a emis pe piata si piesele smartphone-urilor. In cazul in care telefonul dumneavoastra are o defectiune, puteti sa o rezolvati imediat.

Share Button

Leave a Comment