Ce sunt usile industriale

Ce sunt usile industriale

libris.ro

Usile industriale au un sistem de deschidere pe vertical si creeaza prin aceasta un spatiu inaintea si in spatele usii. Elementele unei usi sunt situate fie paralel cu plafonul, deasupra deschiderii sau in functie de orientarea acoperisului. Daca halele sunt incalzite, specialistii recomanda ca usile sectionale industriale sa fie extrem de bine izolate.

In caz contrar, caldura se poate pierde foarte repede. Sunt usi industriale care sunt furnizate optional cu un racord la toc al carui scop este separarea termica intre sine si zidarie. Garniturile de etansare au rolul de a proteja usa pe partile laterale, iar cu siguranta etansarea dubla va proteja buiandrugul impotriva pierderilor de caldura.

Numai in felul acesta, coeficientul de transfer termic va fi mai eficient cu pana la 21% si deja va puteti considera castigati. Cand vorbim de gama de produse de usi industriale, aceasta este alcatuita din usi rapide si usi sectionale. Usile rapide au viteze de eliberare a golurilor foarte mari si sunt realizate din PVC.

In functie de modul de ridicare, acestea se impart in mai multe categorii: usi cu impachetare, usi cu roluire si usi speciale pentru industria alimentara si farmaceutica. Usile industriale rapide care sunt cu impachetare se utilizeaza in mod frecvent pentru exterior, iar cele cu roluire in interior.

In privinta celor rapide cu impachetare, acestea vin la pachet cu sisteme de deblocare manuala, ceea ce le face sa fie extrem de usoare si rapide. Si acesta nu este un lucru simplu, avand in vedere ca au contragreutati care, in lipsa tensiunii, permit o deschidere rapida a usii. In privinta usilor industriale sectionale, acestea pot fi montate in orice tip de gol, dispunand de o serie de tipuri de culisare.

Usile industriale sectionale de la http://www.avinci.ro

Aceste usi au ca destinatie spatiile mari de tipul halelor, spatiile comerciale sau diverse constructii care sunt atipice, ele fiind construite pentru a rezista unui numar mare de cicluri de utilizare si oferind proprietarilor un nivel ridicat de securitate si izolare termica.

Aceste usi industriale sunt disponibile intr-o gama variata de culori si tipuri de culisari, iar avantajul major al acestora este dat de faptul ca pot fi montate in orice tip de gol si pot fi accesorizate cu kituri pietonale care permit accesul rapid si usor. Principala caracteristica a usilor sectionale industriale este siguranta, acestea respectand standardele in vigoare privind protectia si securitatea personala.

divisima.com

Din acest motiv, acestea se construiesc doar la comanda. Usile indistriale pot fi accesorizate cu diverse dispozitive pe care le puteti achizitiona de la firma de unde cumparati usile. De asemenea, usile industriale dispun de sisteme modulare care permit inlocuirea unui singur panou sau al unui singur reper, dar acest lucru este posibil numai in situatia in care panoul a fost avariat.

Share Button

Leave a Comment