Ce rol au cuvintele cheie in optimizarea seo?

Ce rol au cuvintele cheie in optimizarea seo?

Ce rol au cuvintele cheie in optimizarea seo?

Termenul SEO este o prescurtare a expresiei din limba engleza Search Engine Optimization, care in limba romana s-ar traduce ca fiind optimizarea motoarelor de cautare.

Aceasta optimizare a motoarelor de cautare, are rolul de a face site-urile asupra carora se actioneaza, sa fie cat mai bine clasate pe paginile cu rezultate pe care Google, Yahoo, sau celelalte motoare de cautare le ofera cititorilor.

Pentru antreprenori, optimizarea seo poate sa se dovedeasca a fi cea mai inspirata campanie de promovare, mai ales acum, cand toate informatiile de care avem nevoie le gasim pe internet, si tot acum cand, putem sa cautam anumite produse direct de pe smartphone sau tableta.

Asadar, cei care isi doresc ca afacerea lor sa fie cat mai bine si cat mai intens promovata, pot apela la optimizarea seo, cu incredere, si cu siguranta nu vor fi dezamagiti de modul in care le va fi promovata compania.

Ei bine, in cazul in care esti interesat despre cine te poate invata optimizare seo, trebuie sa stii faptul ca poti sa inveti de la expertii din domeniu, in cazul in care ai cunostinte care activeaza in acest domeniu, insa poti invata si direct acasa, pe cont propriu.

In momentul in care ai de gand sa inveti optimizarea seo pe cont propriu, te vei intalni cu mai multe expresii si cuvinte, pe care trebuie sa le intelegi foarte bine, pentru a putea presta aceasta munca.

Trebuie sa stii faptul ca intr-un articol seo se folosesc cuvinte cheie, care pot sa fie pozitionate in mai multe locuri din articol. De exemplu, cuvintele cheie in tag-ul titlului se folosesc destul de des, iar tag-ul titlului trebuie sa fie scurt, de maxim 6 sau 7 cuvinte.

libris.ro

Cuvintele cheie in url-uri vor fi de mare ajutor in situatia in care fraza cheie este reprezentata de “servicii seo” de exemplu. In cazul in care in alte parti nu ai cuvinte cheie, atunci acestea trebuiesc inlocuite cu cuvinte cheie aflate in pagina web.

Densitatea cuvintelor cheie, cu siguranta este foarte importanta, asa ca trebuie sa fie folosite intr-un procent cuprins intre 1% si 4%. In mod evident, un numar mai mare de cuvinte cheie folosite intr-un articol, nu este indicat sub nici o forma, pentru ca astfel, textul va primi forma unei umpluturi de cuvinte cheie.

Aceste cuvinte cheie se pot folosi chiar si in metataguri, insa poti sa folosesti si cuvinte cheie secundare, sau chiar si cuvinte cheie expresii. In momentul in care insa, cuvintele cheie vor fi folosite intr-un mod excesiv, atunci acestea vor provoca pierderi mari in ceea ce priveste clasarea pe primele locuri in motoarele de cautare.

Asadar, tinand cont de faptul ca aceste cuvinte cheie se folosesc in continutul unui articol seo, cu siguranta inainte de a publica articolul redactat, acesta trebuie sa fie citit cel putin odata.

Deci, se poate invata optimizarea seo si acasa, insa trebuie sa tii cont de toate detaliile importante, si cu siguranta te vei descurca sa lucrezi in acest domeniu.

Share Button

Leave a Comment