Ce reprezinta email marketingul si cum poate fi el inlocuit de retelele de socializare prin intermediul DB Poster?

Ce reprezinta email marketingul si cum poate fi el inlocuit de retelele de socializare prin intermediul DB Poster?

Ce reprezinta email marketingul si cum poate fi el inlocuit de retelele de socializare prin intermediul DB Poster?Cu totii am auzit cel putin o data de email marketing pe internet, la conferinte sau in timpul intalnirilor in care se discuta despre strategiile de marketing.

Ni se spune ca email marketingul imbogateste comunicarea de afaceri, targeteaza piete-cheie si este in acelasi timp eficient din punctul de vedere al costurilor si de asemenea un ambient prietenos.

Insa ce este mai exact email marketingul si cum functioneaza? Cum poate fi un email mai eficient decat un spot radio sau o reclama tv si de ce ar trebui o firma sa consume timp pentru a realiza si mentine o lista cu emailuri?

divisima.com

Email marketingul apare atunci cand o companie trimite un mesaj comercial unui grup de oameni cu ajutorul emailului. De la cele mai simple reclame, cereri de business, vanzari, pana la solicitari de donatii, orice comunicare prin email este considerata email marketing, daca ajuta la construirea loialitatii clientului, a increderii in produs, companie sau la recunoasterea brandului. Email marketingul reprezinta o metoda eficienta de a sta conectat la clientii tai in timp ce se realizeaza si promovarea afacerii tale.

Cu email marketingul poti foarte usor si, in acelasi timp, rapid sa ajungi la piete targetate fara a avea nevoie de mari cantitati de spatiu de printat, televiziune, radio sau costuri de productie ridicate. Multumita unui soft de email marketing eficient poti obtine o lista de emailuri segmentata pe baza unei serii de factori care include timpul in care adresele au fost in lista, preferintele clientilor, obisnuintele de cumparare si alte criterii importante.

Emailurile sunt create si trimise membrilor special targetati din lista, furnizandu-le acestora informatii detaliate in legatura cu ceea ce ii intereseaza sau cu ceea ce au cerut. Acest lucru ajuta atat la sustinerea loialitatii si increderii companiei cat si la cresterea vanzarilor. Exista o serie de exemple de campanii de email marketing care incep cu un email de bun venit prin care se multumeste pentru obtinerea adeziunii clientului.

Scrisorile de bun venit nu ofera numai informatii pretioase despre companie, ba pot chiar sa solicite informatii despre noul client, cu ajutorul carora sa poti plasa persoana in categoria corecta a viitoarelor eforturi de marketing. Mai mult, aceste campanii includ anunturi despre produse sau servicii, un newsletter despre companie si/sau produse, vouchere pentru viitoare cumparaturi si multe altele.

Fiecare email pe care il trimiti ar trebui sa contina informatii despre programele care ofera membrilor coduri de promotii pentru a profita de discounturi la cumparare. Acest lucru te ajuta, de asemenea, sa monitorizezi eficienta campaniei, precum si sa observi ceea ce il intereseaza pe client.

Poate fi email marketingul imbunatatit? Raspunsul la aceasta intrebare poate fi oferit de catre specialistii http://danbradu.com . Prin intermediul softului DB Poster, email marketingul este dus la un alt nivel. Email marketingul este de fapt inlocuit cu marketingul pe retele de socializare. DB Poster se foloseste eficient de ceea ce ofera reteaua de socializare facebook pentru a ajunge la rezultate cel putin surprinzatoare.

Cu DB Poster poti trimite mesaje insotite de linkuri si imagini in peste 200 de grupuri, reusind astfel sa iti promovezi produsele si serviciile mult mai usor si mai eficient.

Pentru a vedea exact cum functioneaza acest soft unic iti recomand sa vizitezi http://danbradu.com/reclama-gratuita-pe-facebook-cu-db-poster/ .

Alte stiri actuale :

1. 6 Ways to Accelerate Your Local SEO Success in 2014
2. Cum poti avea succes online?
3. 10 Reasons Why SEO Is A Continuous Process (Infographic)
4. Cele mai vizitate siteuri din lume
5. SEO 101: How search engine optimization really works
6. Ce alegeti,o afacere online sau offline?

Share Button

Leave a Comment