Ce presupune marketing-ul online?

Ce presupune marketing-ul online?

divisima.com

Marketingul pe internet este adesea numit marketing pe web, marketing online, webvertising marketing digital sau e-marketing.

Care este scopul marketing-ului digital?

Promovarea produsului, a serviciului sau a companiei pe internet este un program de marketing pe web, care include de obicei nu numai site-uri web si social media, ci si campanii de e-mail si alte suporturi wireless.

Unele companii de marketing web va pot asista, de asemenea, in obtinerea si gestionarea datelor digitale ale clientilor.

O companie de marketing pe internet poate reuni aspectele creative si tehnice ale prezentarii imaginii tale pe internet, oferind solutii pentru proiectarea si construirea de site-uri web, optimizarea motorului de cautare (SEO), analiza pietei si vizarea clientilor.

Unele dintre formele de implicare a clientilor implica plasarea mesajului tau in multe locatii virtuale diferite, inclusiv anunturi banner, e-mail, publicitate mobila si anunturi fizice care au legaturi cu mobilul sau internetul, cum ar fi codurile QR.

Ce categorii de marketing exista?

Marketingul web poate fi impartit in mod liber in aceste categorii:

Afisare publicitara: anunturi banner pe site-uri sau bloguri ale unor terte parti pentru a duce spectatorii la site-ul dvs. web.

Search Engine Marketing (SEM): promovarea site-ului web prin cresterea vizibilitatii in rezultatele motorului de cautare fie prin plata pentru plasare, fie prin optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare.

Optimizarea motoarelor de cautare (SEO): imbunatatirea vizibilitatii site-ului web sau a paginii web prin cresterea rezultatelor sale de cautare „ecologice”.

Marketing social media: obtinerea de trafic sau vizibilitate prin utilizarea site-urilor de social media, cum ar fi Facebook, Twitter si LinkedIn.

Marketing prin e-mail: marketing catre un grup de utilizatori prin e-mail.

Afiliere de marketing: afacerea dvs. recompenseaza afiliatii sai pentru fiecare vizitator sau client trimis prin intermediul site-ului.

Marketing inbound: crearea si partajarea de continut pentru a aduce spectatorii pe site-ul dvs. sau de afaceri.

Poti ajunge la o audienta mult mai larga pentru o mica parte din „vechile materiale media”, cum ar fi anunturile pentru reviste, panourile publicitare sau anunturile de televiziune.

Achizitionarea pe internet poate fi mult mai convenabila pentru client decat pentru calatoria catre locatia ta. Deoarece poti obtine de multe ori rezultate rapide pentru un produs sau serviciu nou si pentru a obtine masuratori detaliate despre cine iti viziteaza site-ul (si de unde proveneau), marketingul digital iti permite sa iti ajustezi anunturile in timp util, in functie de preferintele consumatorilor .

Exista multe produse si servicii oferite pe internet (uneori numite „interweb” de catre tehnicieni) care se dovedesc a fi inselatorii. Deoarece este usor sa creezi un site web, este posibil sa existe o bariera inferioara la intrare, astfel incat unii oameni de afaceri fara scrupule sa vizeze consumatorii indirecti.

Acest lucru pare sa fie valabil in special pentru site-urile care ofera scheme „cum sa te imbogatesti rapid” sau sisteme pretinse pentru a te ajuta sa castigi bani pe internet in sine.

Asigura-te ca cauti recenzii sau consulta-te cu prietenii inainte de a cumpara de la o afacere necunoscuta.

In primul rand, fa cercetarile si gaseste o companie in care poti avea incredere.

Asigura-te ca compania ta este una profesionala si ca au cunostintele necesare pentru a-ticonstrui un site web si pentru a o promova.

Share Button

Leave a Comment