Ce par se foloseste la confectionarea extensiilor?

Ce par se foloseste la confectionarea extensiilor?

Ce par se foloseste la confectionarea extensiilor?

Extensiile pentru par pot sa reprezinte cea mai buna solutie pentru toate acele femei care nu sunt mandre de podoaba lor capilara, si care isi doresc neaparat un par mai lung si mai voluminos.

Aceste extensii pentru par, reprezinta o modalitate avansata de alungire a parului, care este folosita pentru schimbarea look-ului, fara ca parul sa arate intr-un mod artificial.

Despre extensii, trebuie mentionat faptul ca pana acum cativa ani, erau folosite doar de catre celebritati si oamenii bogati, insa acum, chiar si oamenii de rand (femeile) pot alege sa foloseasca extensiile pentru o podoaba capilara de invidiat.

Referitor la aceste extensii, trebuie mentionat faptul ca ele se pot confectiona dintr-o gama larga de firbe sintetice, insa cele mai recomandate sunt fara indoiala extensiile din par uman, insa sunt si situatii in care chiar si parul de cal poate sa fie folosit pentru confectionarea extensiilor.

Daca stam sa discutam despre pretul extensiilor, atunci cu siguranta trebuie precizat faptul ca extensiile confectionate din par sintetic, sunt mult mai ieftine, si pot sa fie gasite intr-o gama larga de texture si culor, de la culori si texturi naturale, si pana la culori si texturi extravagante.

Se pot gasi iarasi extensii din par natural, care sunt fara indoiala mult mai rezistente la temperaturile inalte. In cazul femeilor care au de gand ca dupa aplicarea extensiilor sa foloseasca ondulatorul sau placa de intins parul, cu siguranta cea mai buna solutie o reprezinta extensiile confectionate din par natural.

Daca stam sa discutam despre parul folosit la realizarea extensiilor, acestea pot sa fie realizate din par virgin, care nu a fost nici vopsit si nici prelucrat vreodata. Se mai pot gasi extensii realizate din par Remy, care este foarte lung si stralucitor din cauza prelucrarii cu keratina.

divisima.com

Parul dublu prelucrat este cel mai scump par folosit in confectionarea extensiilor, pentru ca acesta este prelucrat special, iar toate firele de par au aceiasi lungime si aceiasi grosime.

Ei bine, acestea fiind spuse, anterior au fost prezentate tipurile de par din care se pot confectiona extensiile pentru par.

Trebuie mentionat insa faptul ca extensiile se aleg si in functie de alti factori importanti, precum modalitatea de aplicare, asa ca avem de exemplu extensii clip on, care se aplica foarte simplu si care pot sa fie aplicate chiar si de acasa.

Este recomandat ca acestea sa fie indepartate inainte de culcare, si inainte de spalarea parului, insa partea buna este ca ele pot sa fie reaplicate rapid.

Se mai pot gasi extensii care se aplica prin impletire, se pot gasi deasemenea extensii care se aplica prin folosirea unui adeziv, iar fiecare femeie isi alege extensiile pe care le considera potrivite pentru podoaba sa capilara.

libris.ro

Ce este insa important de amintit, este ca ar fi ideal ca femeile sa isi aleaga extensiile din par natural, pentru ca parul natural poate sa fie si coafat dupa bunul plac, poate chiar sa fie tuns dupa bunul plac, si cel mai important, acestea se pot vopsi chiar, dupa bunul plac.

Share Button

Leave a Comment