Ce modele de huse pentru iPhone sa alegem?

Ce modele de huse pentru iPhone sa alegem?

Ce modele de huse pentru iPhone sa alegem?

Daca va achizitionati un smartphone de ultima generatie si mai ales un model de iPhone va trebui automat sa va ganditi si la o husa pentru acesta. Daca, de exemplu, aveti un iPhone 6 si sunteti interesat de o husa, pentru acesta va trebui sa accesezi magazingsm.ro care va ofera huse de calitate si totodata cele mai noi modele pentru acest dispozitiv.

Dintre aceste huse iPhone se remarca cele din silicon. Acestea sunt realizate dintr-un material de foarte buna calitate ce acopera si protejeaza perfect spatele si totodata colturile. Este un tip de husa foarte usor si ofera o protectie foarte buna a telefonului la uzura. In acelasi timp este insesizabila in utilizare datorita unor dimensiuni extrem de reduse si greutatii minime.

Protectia speciala care este oferita de husa din silicon se datoreaza faptului ca mentine telefonul fix in husa, acoperind si protejand partile laterale ale telefonului, oferind, in acelasi timp, acces usor la porturi si totodata la butoanele laterale.

divisima.com

O alta husa este cea tip carcasa spate dedicata iPhone 6 si 6S. Aceasta este ultraslim si ultra usoara. Husa este realizata dintr-un policarbonat cauciucat, oferind smartphone-ului un look unic si in acelasi timp o protectie cfoarte buna pentru spatele si colturile telefonului. O carcasa ultra protectie defender iPhone 6, reprezinta un accesoriu de protectie, cat si un element definitoriu care vine in completarea stilului dumneavoastra personal.

Forma, materialul, designul si mai ales decupajele care sunt realizate cu extrem de mare precizie va vor oferi o siguranta protectiei smartphone-ului dumneavoastra. Butoanele smartphone-ului sunt acoperite in totalitate cu TPU, extrem de flexibil perfect mulat pe acestea. Astfel accesul este permis la toate functiile telefonului, in acelasi timp prelungind durata de viata ale acestor componente.

Carcasa este conceputa astfel incat sa ramana un spatiu inperceptibil intre carcasa si spatele dispozitivului. Husa din piele naturala de calitate este lucrata manual cu o deosebita atentie pentru detalii. Aceasta este deosebit de rezistenta si mai ales placuta la atingere, fiind o husa de tip book cu inchidere magnetica. Husa este conceputa pentru a proteja telefonul mobil iPhone, dar si pentru a-i conferi un plus de stil si mai ales eleganta.

O husa din piele naturala va va protaja intotdeauna telefonul dumneavoastra intr-un mod foarte fin si elegant. Prin finete nu ne referim doar la pielea din care este lucrata husa, ci si la cusatura si mai ales la precizia cu care se potriveste telefonului iPhone. Husa din piele naturala este o alegere extrem de buna pentru cei care sunt foarte atenti la detalii si care apreciaza o husa durabila si de foarte buna calitate.

Exista si alte huse pentru iPhone din piele naturala. Husa pentru iPhone 64.7 inch este menita sa va protejeze mobilul si totodata sa ii dea un plus de eleganta. Husa pentru iPhone se curata foarte usor si este confectionata din piele naturala care este certificata rezistenta la socuri. Achizitionati cu incredere o husa pentru smartphone-ul dumneavoastra iPhone de la magazingsm.ro si nu veti regreta.

 

Share Button

Leave a Comment