Ce este un iPad Air?

Ce este un iPad Air?

Ce este un iPad Air?Anul 2013 a fost un an grozav pentru tablete. Vanzarile au crescut in mod constant iar producatorii de tablete au scos pe piata produse remarcabile precum iPad Air-ul celor de la Apple, un soi de reinventare a iPad-ului de dimensiuni full.

iPad Air este mult mai subtire, mai usor, mai rapid si vine cu un ecran mult mai bun decat al predecesorului sau, la un pret de 2700 de lei in Romania.

Nu este un produs revolutionar, dar reprezinta o tableta imbunatatita din toate punctele de vedere fata de versiunile precedente, care erau si ele destul de solide.

Haideti sa vedem ce este cu adevarat iPad Air.

Numerele sunt plictisitoare. Ultimul tip de iPad produs de cei de la Apple renunta la acestea si opteaza pentru denumirea de “Air”. Exista un motiv bine intemeiat pentru aceasta optiune, in afara faptului ca cei de la Apple au vrut sa revigoreze franciza cu acest nou iPad Air.

Modelele precedente de iPad au fost in esenta imbunatatiri iterative, insa iPad Air reprezinta o tableta complet reproiectata, iar cei de la Apple vor sa scoata in evidenta cat de subtire si usoara este cu adevarat aceasta in realitate. iPad Air foloseste o versiune similara, dar amplificata, a procesorului Apple A7 64-bit de pe iPhone 5S si vine cu ecranul de tip retina, insa, fara discutie, greutatea si marimea sunt cele care se remarca la aceasta noua tableta.

In ceea ce priveste designul lui iPad Air, cei de la Apple au realizat si un slogan care suna cam asa “The Power of Lightness” (intr-o traducere aproape ad literam, “Puterea lejeritatii”). Acest slogan poate oricand concura cu sloganul dat de cei de la Samsung lui Galaxy S4, si anume, “Designed for Humans” (“Proiectat pentru oameni”). Spre deosebire de sloganul celor de la Samsung, cei de la Apple scot in evidenta, prin sloganul propus de ei, greutatea mica a lui iPad Air, si asta pe buna dreptate.

Noul model iPad Air este mult mai usor decat modelul precedent iPad 4, de fapt, este mai usor decat toate celelalte tablete din clasa sa, cantarind numai 469 g. Aceasta noua greutate este o scadere de aproape 200 g, adica nu mai putin de 29 % fata de “grasutul” iPad 4. Acest lucru poate fi considerat un salt imens intre generatii.

Greutatea reprezinta primul lucru pe care il veti remarca atunci cand veti ridica noul iPad Air si diferenta se vede mai ales atunci cand folosim acest tip de tableta pentru perioade mai mari de timp. Este perfect echilibrat. Il poti tine foarte usor intr-un colt de palma atunci cand citesti ceva sau vizionezi un film pentru cateva ore.

Faceti acelasi lucru cu iPad 4 si mana dumneavoastra va ceda imediat sub presiunea greutatii acestuia. Restul design-ului este luat direct din “sertarul” lui iPad mini 2. O carcasa dura de aluminiu incapsuleaza intreg spatele si partile laterale ale iPad Air, doar daca nu optati pentru un model 4G care prezinta un mic panou de plastic in partea superioara.

Pentru a viziona o gama variata de tablete accesati http://www.dwyn.ro/portabile-tablete_pc-209-0-0.html .


Alte stiri actuale  :

libris.ro

1. Ceasul Apple, încărcare wireless, solară sau prin mișcarea mâinii
2. Cum vrea Apple sa evite descarcarea bateriei la iWatch
3. Apple, profitul pentru Q4 2013 si topul celor mai profitabile companii
4. Noi probleme pentru APPLE: Compania ar putea plăti daune de 840 milioane de dolari
5. iOS 8 va fi doctorul din buzunar, dar Apple nu e prima firmă care face asta: alternativele Samsung, LG sau Nike

Share Button

Leave a Comment