Ce este Ahrefs SEO Toolbar?

Ce este Ahrefs SEO Toolbar?

Ce este Ahrefs SEO Toolbar?

Atunci cand va ocupati de SEO, este necesar sa utilizati cele mai noi si cele mai performante instrumente, motiv pentru care atentia dvs. se va indrepta catre Ahrefs.

Discutam aici despre instrumente SEO foarte performante, care insa au costuri lunare mari sau foarte mari, asa ca ar fi indicat sa va indreptati atentia spre Seoaccounts.net, iar aici veti avea posibilitatea de a opta pentru cheap Ahrefs account, adica sa folositi instrumentele Ahrefs la un cost lunar mult mai mic.

Ahrefs SEO Toolbar este un asemenea instrument pe care il veti putea avea la indemana daca veti alege sa detineti un asemenea cont Ahrefs, pentru care veti plati doar 59.99$ lunar. In cele ce urmeaza, veti putea sa descoperiti o serie importanta de detalii cu privire la acest instrument.

Cu Ahrefs SEO Toolbar obtineti metrici instant SEO pentru orice pagina web pe care o vizitati si analizati Google SERP in zbor cu noua noastra bara de instrumente SEO.

Valori instantanee SEO si numere de backlink

Nu este nevoie sa deschideti Site Explorer pentru un instantaneu SEO al paginii pe care o vizualizati. Vedeti toate cele mai importante valori SEO la picaturile unei palarii.

Cu Ahrefs SEO Toolbar, aveti acces imediat la valorile de pagina si de domenii, cum ar fi:

divisima.com
 • Ahrefs Rating de domeniu (DR);
 • Ahrefs Rating URL (UR);
 • Ahrefs Rank (AR);
 • Numarul de backlink;
 • Numarul de domenii de referinta;
 • Estimarea traficului de cautari organice;
 • Numarul de cuvinte cheie din clasament.

Acest lucru face Ahrefs bara de instrumente SEO un excelent timp de economisire pentru profesionisti SEO.

Suprapunerea SERP – analizati paginile de top

Consultati metricile SEO instantanee pentru paginile de top din serverele SERP. Acest lucru va va ajuta sa estimati concurenta si sa intelegeti cat de greu ar fi sa va clasati in top 10.

Obtineti valori instantanee ale cuvintelor cheie in timp ce cautati

Consultati cele mai importante valori ale cuvintelor cheie fara a lasa rezultatele cautarii. Nu este nevoie sa accesati Keyword Explorer pentru a obtine o analiza rapida a interogarii dvs. de cautare.

Bara de instrumente va va afisa urmatoarele valori de cuvinte cheie:

 • Volumul de cautare (globala si specifica tarii);
 • Cuvinte cheie Dificultate (KD);
 • Clicuri;
 • Costul pe clic (CPC).

Rapoartele detaliate sunt la doar un clic distanta

Un singur click pe o valoare SEO va duce la raportul relevant fie Site Explorer, fie la Keyword Explorer. Nu aveti nevoie sa inserati o adresa URL sau un cuvant cheie in Ahrefs pentru analiza. Ahrefs bara de instrumente SEO te duce acolo cu un singur clic.

Asadar, dupa cum se poate vedea, aveti mare nevoie de Ahrefs SEO Toolbar in momentul in care va ocupati de SEO, asa ca trebuie sa gasiti cea mai eficienta solutie pentru a putea beneficia de acesta. Este cat se poate de firesc sa va doriti sa optati pentru Ahrefs SEO Toolbar, asa ca este mult mai indicat sa alegeti varianta SeoAccounts.net si sa optati pentru cont Ahrefs cumparat in grup astfel incat sa aveti acces la mai multe instrumente seo, decat sa platiti foarte multi bani doar pentru acest instrument.

Share Button

Leave a Comment