Ce corp ai si ce rochie poti sa porti?

Ce corp ai si ce rochie poti sa porti?

Ce corp ai si ce rochie poti sa porti?

divisima.com

Rochia de seara sau de ocazie reprezinta ceva special pentru o doamna, de aceea nu trebuie sa va fie indiferenta achizitionarea acesteia. De cele mai multe ori, o femeie va proba multe rochii pana sa se hotarasca care este rochia ideala pe care sa o poarte la un eveniment special.

De aceea este foarte important sa alegeti cu foarte mare grija rochia pe care doriti sa o purtati la acel eveniment. Un lucru care trebuie stiut de toate femeile este ca nu exista modele de rochii de ocazie care sa se potriveasca perfect si nici chiar materiale, deoarece acestea sunt extrem de diferite si ofera o altfel de senzatie privitorului.

De aceea, este mult mai bine ca aceste modele de rochii de ocazie sa fie alese in functie de forma corpului pentru a oferi un aspect armonios, care sa va multumeasca si pe dumneavoastra si mai ales sa atraga privirile si totodata aprecierile celor din jur.

Alegerea in functie de forma corpului trebuie sa fie neaparat una foarte serios analizata, pentru ca nu cred ca va este indiferent aspectul dumneavoastra. Daca, de exemplu, sunteti putin mai plinute, nu trebuie sa va alegeti rochii mari care atarna, chiar daca vi se spune ca sunt mult mai avantajoase si ascund mai mult anumite parti ale corpului.

Realitatea este total diferita, acest gen de rochii lasand practic impresia de marime mai mare, lucru care nu este nicidecum de dorit. Trebuie, in schimb sa tintiti rochii care sunt parte peste parte, acestea avantajand femeile mult mai plinute care ofera un look extrem de armonios pentru acestea. In plus, materialele pe care le alegeti pentru aceste rochii trebuie sa fie unele care cad lejer si care bineinteles ca nu fac cute, care vor scoate in evidenta fiecare urma de colacel.

In schimb, daca va aflati la polul opus, adica sunteti extrem de slabe, este mult mai potrivit sa alegeti rochii impletite care sa ofere impresia unui corp mult mai implinit. Desigur, acestea nu sunt extrem de potrivite ca rochii de seara, dar merg mai bine in altfel de situatii, de exemplu la birou sau daca faceti o scurta plimbare.

Pentru ocaziile speciale pot fi alese rochii foarte lungi, cu fuste extrem de largi din materiale vaporoase la care puteti adauga si maneci mai lungi pentru acestea, asta doar in cazul in care nu va simtiti confortabil sa purtati doar bretele.

libris.ro

De aceea este extrem de important sa va alegeti rochia si in functie de tipul corpului dumneavoastra. Nu trebuie sa va ganditi numai la cat de bine va sta in rochia de seara pentru ca nu este suficient acest lucru.

Trebuie sa va ganditi si ca orice rochie ati alege, este extrem de important cum va simtiti in ea, acesta trebuind sa fie si unul dintre principiile dupa care ar trebui sa va orientati atunci cand porniti in cautarea modelului perfect. Nu trebuie sa ignorati nici alte lucruri importante, cand vine vorba de rochia de ocazie dar, puneti in prim plan cele prezentate mai sus.

Share Button

Leave a Comment