Ce avantaje aveti prin cumpararea bijuteriilor de la casele de amanet?

Ce avantaje aveti prin cumpararea bijuteriilor de la casele de amanet?

Ce avantaje aveti prin cumpararea bijuteriilor de la casele de amanet?

Daca v-ati gandit sa achizitionati bijuterii, in primul rand, ati incercat sa mergeti intr-un magazin de bijuterii, dar v-ai gandit ca poate nu va permiteti niste bijuterii prea scumpe. Iata o alta posibilitate de a cumpara bijuterii, de la casele de amanet, care au scos bijuteriile nerascumparate si ramase gaj la vanzare.

Sunteti siguri ca sunt bijuterii ok din punct de vedere al aspectului pentru ca sunt curatate si reconditionate, iar in privinta pretului, acesta este mai mic decat la magazinele de bijuterii, nu se mai calculeaza manopera si pierderea.

Deci exista numeroase avantaje cand cumparati bijuterii prin amanet bijuterii, si anume:
• chiar daca au vreun defect, bijuteriile se repara si arata ca niste bijuterii noi;
• sunt bijuterii analizate si marcate cu marca de garantie proprie pe poanson;
• bijuteriile din amanet sunt mai ieftine, dar au aceeasi valoare;
• daca doriti sa oferiti un cadou special, ganditi-va si la bijuteriile scoase la vanzare de casele de amanet;
• daca v-ati plictisit de bijuteriile pe care le aveti si vreti sa le schimbati, le puteti amaneta sau vinde prin amanet, si apoi puteti cumpara alte bijuterii noi;
• veti primi bon fiscal si certificat de garantie in care este scris gramajul si caratajul bijuteriei din aur;
• o casa de amanet cu renume va ofera bijuterii reparate, daca au cumva vreun defect, deci aveti garantia ca nu ati cumparat o bijuterie care va dezamagi prin calitatea sa.

divisima.com

In consecinta, a cumpara bijuterii mai vechi de la casele de amanet este un avantaj pentru persoanele care nu au un buget prea mare pentru piese foarte scumpe, dar si pentru cei care stiu ca bijuteriile din casele de amanet sunt la fel de valoroase, dar au un pret mult mai mic.

Trebuie doar sa fiti foarte atenti sa apelati la casele de amanet serioase, pentru a avea garantia ca bijuteriile vor fi curatate si reparate, deci in final ati cumparat o bijuterie care arata aproape 100% ca o bijuterie noua.

Daca este un cadou, trebuie poate sa fiti ceva mai atenti ca bijuteria sa nu para veche, deci solicitati casei de amanet respective sa garanteze ca a curatat foarte bine o bijuterie de argint, de exemplu, pentru ca argintul poate sa prinda un aspect mai vechi, dar se poate si curata destul de rapid, si puteti sa il cumparati in cea mai buna stare.

In concluzie, orice achizitie de la casele de amanet de bijuterii mai vechi este un avantaj, daca alegeti o casa de amanet foarte buna si daca ati analizat foarte bine alaturi de functionarii de la respectiva casa conditiile in care se face vanzarea respectivelor bijuterii, ca in final sa aveti doar avantaje de la o astfel de achizitie.

Nu mai trebuie sa va ganditi de doua ori, puteti foarte rapid sa apelati la casa de amanet pentru a cumpara bijuteriile nerascumparate de cei care le-au amenatat, pot fi niste piese extrem de frumoase si fara defecte, deci ati facut o alegere avantajoasa din mai multe puncte de vedere.

Share Button

Leave a Comment