Castigul la pariurile sportive, noroc sau strategie?

Castigul la pariurile sportive, noroc sau strategie?

divisima.com

Castigul la pariurile sportive, noroc sau strategieDatorita numeroaselor agentii de pariuri online, pariurile sportive au devenit de-a lungul timpului mult mai accesibile transformandu-se intr-o metoda de relaxare in timpul liber, de testare a cunostintelor sportive si chiar o sursa de a castiga un venit suplimentar.

Multi dintre cei care joaca castiga in mod frecvent sume mici dar unii jucatori au sansa de a castiga sume importante de bani. Cat la suta este noroc si cat la suta este strategie vom incerca sa descoperim in randurile ce urmeaza.

Daca vom intreba pariorii profesionisti vom descoperi ca la baza unor castiguri fabuloase stau de fapt ore intregi de studiu al strategiilor de joc, ore de calcule si mai ales multa pricepere in sportul ales.

Cele mai importante strategii de pariere atat pentru profesonisti cat si pentru pariorii amatori le vom detalia in randurile de mai jos.

Multe dintre aceste strategii se bazeaza pe un sistem de money management aprofundat de-a lungul timpului. Pariorii trebuie sa aiba in vedere ca rezultatele pozitive se bazeaza atat pe rabdare cat si pe alegerea pronosticurilor. Alegerea unei strategii potrivite se face in timp, atat pe baza stilului pariorului cat si pe testarea acesteia.

Make thousands RISK FREE
Pariorului ii revine sarcina de a testa diferite strategii populare de pariere si de a alege pe cea mai potrivita. Doar cu ajutorul unei strategii testate si bine puse la punct poate minimaliza pierderile si maximiza profitul.

Una dintre cele mai vechi tehnici de pariere este strategia Martingale. Aparuta in secolul 18 in Franta, aceasta si-a castigat de-a lungul timpului multi sustinatori.Conform teoriei poate aduce un castig sigur dar pariorul trebuie sa detina o suma consistenta pe care sa poata paria.

libris.ro

Utilizarea aceste strategii are ca scop dublarea sumei mizate pana in momentul in care pariul devine castigator.Riscurile in cazul acestei strategii sunt destul de mari din cauza faptului ca prin dublarea sumei se poate ajunge la o miza mult prea mare.

Avantajul il reprezinta profitul garantat dar aceasta strategie nu este aleasa de multi datorita riscurilor pe care aceasta le prezinta. Daca dispuneti de o suma de bani considerabila puteti alege sistemul Martingale cu conditia sa respectati regulile de joc.

O alta strategie des intalnita in agentiile de pariere este D’Alembert. Aparuta tot in secolul 18 ea fost elaborata de matematicianul Jean Le Rond D`Alembert si este o strategie simpla folosita initial la jocurile de ruleta si preluata apoi si de pariorii sportivi.

Astfel la fiecare pariu pierdut, jucatorul mareste miza cu o unitate iar la castigarea pariului miza se micsoreaza. In comparatie cu Martingale acesta strategie ofera avantaj prin faptul ca miza nu creste atat de rapid.Utilizand acest sistem se poate realiza profit chiar daca procentajul de reusita este mai mic.

Pentru cei care prefera pariurile mai putin riscante sistemul Easy Money este demn de luat in seama. Acesta presupune reinvestirea mizei pana in momentul in care se ajunge la targetul stabilit de parior. Este sistemul preferat al celor care pariaza pe cote mici si in cazul unei pierderi dupa un anumit numar de pariuri plasate, pariorul pierde doar miza initiala.

In ceea ce priveste dezavantajele acestui sistem de pariere acestea constau in faptul ca daca pariorul nu isi atinge targetul si rateaza un pas din strategie atunci toata munca depusa in timpul parierii a fost zadarnica.

Indiferent ce strategie de pariere veti alege, puteti juca sau testa aceste sisteme de joc pe www.agentiidepariuri.com, locul unde veti gasi cele mai bune case de pariuri online dar si bonusuri atractive pentru jucatori.

Citeste mai mult despre pariuri sportive :

1.Strategie easy-money la pariuri sportive
2. Pariurile sportive, noroc sau strategie?
3. NASCUT PENTRU A PARIA VS. NASCUT PENTRU A CASTIGA
4. Investiti inteligente in pariuri sportive
5. Avantajele pariurilor online

Share Button

Leave a Comment