Casa in Bragadiru sau apartament in capitala?

Casa in Bragadiru sau apartament in capitala?

Casa in Bragadiru sau apartament in capitala?

divisima.com

Cei care locuiesc in capitala, cu siguranta daca au de gand sa se mute intr-o zona mai buna a capitalei, sau daca isi doresc o locuinta mai mare, ar trebui sa se gandeasca foarte serios la un aspect foarte important.

Ei ar trebui sa se gandesca la faptul ca ar putea sa se mute intr-un orasel mic din apropierea capitalei, un orasel precum Bragadiru de exemplu, sau ar putea sa se mute in alta zona a capitalei.

Un apartament in capitala cu siguranta este scump, indiferent ca discutam despre un apartament mai vechi sau despre un apartament construit acum cativa ani. Daca stam sa discutam despre apartamentele de lux din complexele rezidentiale, deja trebuie mentionat faptul ca acestea au preturi uriase.

Plus de asta, viata din capitala este atat de agitata, in capitala pana si aerul este mult mai poluat decat in Bragadiru, tentatiile sunt mult mai mari, iar calitatea vietii nu este la fel de ridicata.

De ce? Pentru ca Bragadiru fiind un oras mic, este un oras linistit, un oras in care stresul si agitatia lipsesc cu desavarsire.

Mai mult decat atat, daca tot am adus in discutie aerul poluat, cu siguranta in Bragadiru aerul nu este nici pe jumatate la fel de poluat precum cel din Bucuresti, deci acesta este inca un motiv pentru care este mai indicata o locuinta in Bragadiru.

Plus de asta, cu banii care costa un apartament de lux intr-un complex rezidential din capitala, se poate cumpara o casa de vis intr-un complex case Bragadiru, iar aici deja discutam despre o alta calitate a vietii.

libris.ro

In primul rand, cei care locuiesc la bloc sunt mereu deranjati de zgomotul care se aude de la vecini, sau de faptul ca nu au parte de intimitate.

In schimb, cei care locuiesc la casa nu mai aud zgomotul de la vecini, au parte de linistea si de intimitatea dorita, si au si mai mult spatiu la dispozitie.

O casa dintr-un complex rezidential din Bragadiru cu siguranta este tot ceea ce si-ar dori oricine, dat fiind faptul ca pe langa casa care este compartimentata minunat, mai discutam si despre un garaj pentru masina, mai discutam deasemenea si despre o curte frumos amenajata.

Deci, putem spune ca la exact aceiasi bani la care se gaseste un apartament de lux intr-o zona rezidentiala a capitalei, se poate gasi si o casa de lux intr-un complex de case in orasul Bragadiru.

Asadar, cei care locuiesc in capitala si au de gand sa se mute, cu siguranta trebuie sa cunoasca toate aceste detalii, pentru ca locuitul la casa este mult mai avantajos decat locuitul la bloc.

Mai mult decat atat, intre Bragadiru si Bucuresti distanta este de doar 14 kilometri, asa ca toti cei care locuiesc in Bragadiru, in maxim 20 de minute ajung in capitala pentru a merge la cumparaturi, la servici sau oriunde altundeva au de mers.

Asadar, a locui intr-o casa dintr-un complex de case in Bragadiru este o idee mult mai inteleapta decat a locui intr-un apartament rezidential din capitala.

Share Button

Leave a Comment