Casa de amanet – vanzarea bijuteriilor si a altor obiecte

Casa de amanet – vanzarea bijuteriilor si a altor obiecte

Casa de amanet – vanzarea bijuteriilor si a altor obiecte

libris.ro

Cat de mult va fi dispus un magazin de amanet sa-mi ofere pe diamantele mele?

Acest lucru variaza in mod semnificativ in functie de preturi.

Un inel cu piatra (cunoscut ca un solitar) care este apreciabil in dimensiune va obtine mai multi bani decat inelele cu o gramada de diamante mici. Si aurul inca figureaza in acest numar. Cu cat inelul este mai greu, cu atat mai mult vi se va oferi. Esti interesat de amanet electronice la pretul corect? Intra pe Bestamanet.ro.

Puteti vinde cu usurinta aur la un magazin de amanet. Magazinele de amanet sunt mai mult decat bucuroase sa cumpere aurul de la tine, daca il ai. Asta inseamna piese de bijuterie care sunt deteriorate sau din care lipsesc anumite parti, cum ar fi un cercel caruia i-ai pierdut toarta sau ai doar unul din set.

Colierele, bratarile, si cerceii sunt toate lucruri foarte comune pentru un magazin de amanet din lista de obiecte pe care le pot cumpara de la tine.

Cat de mult pot obtine pentru aur?

Aceasta va depinde intr-adevar de pretul “la fata locului” al aurului atunci cand intrati sa vindeti. Aurul este o marfa comercializata pe piata si pretul este in continua miscare.

divisima.com

Cele mai multe magazine de amanet vor plati de obicei intre 40-80% din valoarea respectiva.

Puteti vinde si unelte la o casa de amanet.

Cele mai multe lucruri comune pentru casele de amanet care se ocupa cu o paleta mai larga de obiecte, sunt sculele electrice profesionale, de marca. Unele magazine de amanet vor oferi, de asemenea si alte branduri, dar nu toate.

In mod obisnuit, aceasta inseamna marci cum ar fi DeWalt sau Snap On, dar pot include si marci mai bune, cum ar fi Craftsman sau Kobalt. Nu este la fel de obisnuit pentru magazinul de amanet sa cumpere sau sa vanda marci mai putin cautate, cum ar fi Black & Decker sau Skill.

Tipurile de instrumente care sunt cel mai adesea imprumutate sunt instrumentele de “mana”, de putere. Ganditi-va la lucruri precum burghie, ferastraie circulare, ferastraie cu piston, etc. – instrumente mici care sunt usor de pastrat.

Este mai putin obisnuit ca o casa de amanet sa preia instrumente foarte mari, cum ar fi ciocane de foraj sau ciocane de beton, dar unii o fac. Chiar mai putin obisnuite, dar totusi posibile, sunt instrumentele industriale foarte mari. Aparatele de asamblare complete, de exemplu, au fost puse la vanzare in spectacolul de televiziune Pawnstars – deci exista o piata pentru acest tip de elemente, dar este mult mai putin comuna pentru casele de amanet, care sa le faca sa fie interesate de imprumutarea acestor tipuri de articole.

Cat de mult puteti obtine pentru uneltele dvs. la un magazin de amanet?

La fel ca si in cazul bijuteriilor, depinde complet de instrument si in ce fel de conditie se afla. Asteptati-va la sume cuprinse intre 5 si 10.000 de dolari, datorita varietatii de instrumente existente, care se pot vinde.

Pentru uneltele de mana asteptati-va la sume de $ 5 – $ 50, iar uneltele industriale ar putea varia considerabil in pret.

Share Button

Leave a Comment