Care sunt tipurile de pariuri pe internet online la bet365?

Care sunt tipurile de pariuri pe internet online la bet365?

Care sunt tipurile de pariuri pe internet online la bet365?Este cunoscut faptul ca bet365 este una dintre cele mai bune case de pariuri pe internet online, insa care sunt tipurile de pariuri pe care aceasta le pune la dispozitia utilizatorilor sai?

Astfel, daca sunteti interesat de o casa de pariuri pe internet online care sa va ofere o gama bogata de tipuri de pariuri, cu ajutorul agentiei bet365 acest lucru este posibil, fiind mentionata si in topul celor mai bune case de pariuri online, pe site-ul www.pariuripeinternet.com.

Astfel, printre tipurile de pariuri pe internet online disponibile la bet365 se afla Single, Double, Treble, Four-fold, Five-fold, Six-fold, Seven-fold, Eight-fold, Nine-fold, Ten-fold, Eleven-fold, Twelve-fold, acestea fiind pariuri ce presupun una, doua, pana la 12 selectii. De asemenea, acestea sunt castigatoare daca toate pronosticurile de pe bilet au fost corecte.

Pentru pariorii ce doresc sa parieze live, pot accesa site-ul www.pariuripeinternet.com, unde li se ofera posibilitatea de a paria live. De asemenea, tipul de pariu patent este format din 7 pariuri si 3 selectii, fiind de ajuns sa se precizeze rezultatul unui singur eveniment pentru a castiga.  Avem biletele A, B, C si AB, AC si BC, alaturi de ABC.

Tipul de pariuri Trixie, disponibil la bet365 este format din patru pariuri cu trei selectii pe diferite evenimente sportive si non sportive, iar pentru a fi castigator, trebuie sa fie  precizate cel putin doua dintre rezultate. Astfel, avem A, B, C pentru selectii, iar biletele vor arata astfel: AB, BC, AC si ABC.

In sistemul Yankee este necesara plasarea la 11 pariuri ce implica 4 selectii de evenimente diferite, iar pariul cuprinde 6 pariuri duble, 4 triple si un acumulator. La acest sistem avem AB, AC, AD, BC, BD, CD la pariuri duble si ABC, ABD, ACD si BCD la pariuri triple, iar acumulatorul este ABCD.

Un alt tip de pariuri pe internet online disponibil la bet365 este Lucky 15, format din 15 pariuri ce implica 4 selectii din evenimente diferite, fiind alcatuit din 4 pariuri simple, 6 duble, 4 triple si combo format din toate selectiile. Daca vor fi pronosticate toate cele 4 selectii, se va adauga un bonus de 10%, iar daca ati ales doar o selectie castigatoare, se va primi o dublare a cotelor, fiind un tip de pariu acceptat doar la cursele de cai si ogari.

Tot pentru cursele de cai si ogari la bet365 este intalnit Lucky31, ce consta in 31 de pariuri cu 5 selectii pe evenimente diferite. Acest sistem cuprinde 5 pariuri single, 10 pariuri duble, 10 triple, 5 fourfold si un acumulator. Ce se intampla la acest tip de pariu? Veti primi un bonus de 15 % daca toate cele cinci selectii sunt castigatoare, iar daca este castigatoare doar o selectie se vor dubla cotele acesteia.

Goliath este un pariu format din 247 de pariuri, ce implica 8 selectii din evenimente diferite. Acestea sunt urmatoarele: 28 pariuri duble, 65 pariuri triple, 870 pariuri fourfolds, 56 fivefolds, 28 sixfolds, 8 sevenfolds si un acumulator.

De asemenea, la casa de pariuri pe internet online mai intalnim straight forecast, resersed forecast, forecasts, straight forecast doubles/trebels, reversed forecast doubles/trebles, tricasts, combination tricasts, permutations, alaturi de acestea existand multe altele.

Fie ca pariati la cursele de cai si ogari, la meciuri de fotbal sau alte evenimente sportive, casa de pariuri online bet365 pune la dispozitia pariorilor diferite tipuri de pariuri, fiind apreciata drept una dintre cele mai bune case de pariuri online.

Alte stiri actuale :

libris.ro

1. Cote beton într-o zi de marţi
2. Risipa bogăţiei, faza pe fotbal
3. O veste proastă pentru naţionala de fotbal
4. O țară europeană interzice pariurile online
5. Fotbal: Barajul Grecia – România, transmis de România TV

Share Button

Leave a Comment