Care sunt cele mai bune presostate electronice?

Care sunt cele mai bune presostate electronice?

libris.ro

pressystem presostat electronic reglabilLumea produselor electronice a cunoscut o mare dezvoltare in ultimii ani. Cu totii asistam la beneficiile pe care ni le aduc imbunatatirile de ordin tehnologic aduse unor produse a caror reguli mecanice ne erau atat de familiare pana nu demult. Acesta este si cazul produselor de tip presostate electronice, care par a fi din ce in ce mai cautate in ultimii ani.

Fiindca obisnuim sa facem in permanenta diverse comparatii intre produse, ajungem asadar sa ne intrebam care sunt insa cele mai bune presostate de acest tip si de unde le putem achizitiona. Inainte de a avea raspunsurile la aceste doua intrebari, poate ca ar trebui sa aflam mai inainte ce anume pot face aceste presostate electronice.

Presostatul in sine este un produs care face parte dintr-un sistem. Fie ca vorbim despre grupuri de pompare, pompe submersibile sau boilere, toate aceste produse au un numitor comun pe care il cunoastem cu totii foarte bine.

De ce se intampla acest lucru? Deoarece fiecare dintre ele are de-a face cu notiunea fizica de presiune. Presiunea nu este tocmai buna in interiorul unei incinte, exceptie de la aceasta regula facand acele acele incinte in care presiunea este controlata cu ajutorul presostatelor.

Presostatele electronice se diferentiaza de celelalte tipuri nu doar prin faptul ca sunt mai usor de folosit ci si prin prisma rezultatelor. Automatizarea face ca aceste produse sa fie mult mai accesibile si mai cautate, deoarece usureaza foarte mult munca utilizatorilor. Acestea reactioneaza in mod automat, generand impulsuri care tin sub control problemele ce ar putea aparea din cauza unor fluctuatii de presiune.

Unele dintre cele mai bune presostate electronice de pe piata poate fi gasit in magazinul www.shop-einstal.ro si poarta numele de PresSystem. acest produs actioneaza ca un comutator electronic capabil sa determine ciclurile de pornire si oprire in cazul electropompelor, exact in situatiile in care presiunea este prea mare sau dimpotriva, atunci cand valorile acesteia sunt prea mici. Acest produs are o valoare a presiunii maxime admise de 10 bari, si este dotat cu un manometru de 0-12 bari.

Produsul beneficiaza de protectie in cazul lipsei de apa, iar acest lucru este foarte important deoarece lipsa de apa poate conduce catre fortarea sistemelor si implicit catre cedarea lor rapida, uneori chiar in mod irecuperabil.

Din fericire insa aceste presostate electronice de la www.shop-einstal.ro sunt capabile sa identifice chiar si aceste situatii si sa actioneze in consecinta determinand oprirea electropompei, astfel incat motorul acesteia sa nu fie fortat in nici un fel. Tensiunea de alimentare a acestor produse este de 220 V, iar produsul mai are ca si caracteristica si resetarea automata de 4 ori pe ora, pentru a preintampina anumite deficiente de functionare.

Presostatele sunt uneltele menite sa ne asigure de fapt siguranta. Ele sunt cele care tin presiunea unor incinte sub control pentru ca noi sa putem avea garantia utilizarii in siguranta a produselor casnice. Siguranta in exploatare este deosebit de importanta, deoarece vorbim totusi de presiuni cu valori foarte mari, care ne pot afecta atat pe noi cat si bunurile si posesiunile noastre.

https://www.youtube.com/watch?v=MpD4IiW1VE0

Share Button
divisima.com

Leave a Comment