Care sunt avantajele unor pompe submersibile 4 kw?

Care sunt avantajele unor pompe submersibile 4 kw?

Unele dintre cele mai bune pompe submersibile de pe piata la acest moment par a fi pompele trifazate de la Panelli, si nu doar datorita numelui pe care acestea il reprezinta, ci chiar datorita unor caracteristici tehnice cu adevarat exceptionale. Aceste pompe submersibile sunt cunoscute de catre majoritatea utilizatorilor, iar forumurile de profil abunda in review-uri care lauda aceste produse.

Si la noi in tara gama de pompe submersibile 4 kw de la Panelli este prezenta, iar magzinul care este si distribuitor autorizat al acestora este www.shop-einstal.ro. Specialistii de aici comercializeaza si distribuie toate produsele din gama Panelli in Romania, iar ofertele acestora sunt cu adevarat de nerefuzat.

De ce sunt atat de speciale aceste pompe submersibile 4 kw?

libris.ro

Poate ca destul de putini utilizatori stiu sa diferentiee pompele in functie de puterea lor. In cazul acestor tipuri de pompe ar trebui sa stim faptul ca acestea sunt de tip trifazic, ceea ce inseamna o capacitate si o putere mult mai mare a motorului, fata de pompele monofazate. Magazinul despre care am discutat anterior are in oferta sa doua pompe submersibile 4 kw, despre care vom spune si noi cateva cuvinte in cele ce urmeaza.

Pompa submersibila trifazata Panelli REC 18- 19 este una dintre pompele submersibile pe care le putem gasi la Shop-einstal.ro. Aceasta are un debit de 24 metri cubi pe ora, o inaltime maxima de pompare de 100 de metri, un diametru de refulare de 2 toli, si un diametru al pompei de 100 mm.

Foarte important este si gradul de permisivitate in cazul nisipului, aceasta pompa avand o rezistenta de 50 de grame pe metru cub. Acest tip de pompa are ca si plus un sistem semi-axial trifazic si palete din fonta.

Din aceeasi categorie de pompe submersibile 4 kw face parte si pompa submersibila trifazata 95 PR 12 N 16, o pompa cu o putere de 4 kw, cu o inaltime de pompare de 100 de metri si un debit de 18 metri cubi pe ora. Rezistenta la nisip a acestei pompe este de 300 de grame pe metru cub, diametrul pompei este de 100 mm iardiametrul de refulare este de 2 toli.

divisima.com

Pompa este folosita pentru extragerea apei din puturi si fantani de 4 toli sau mai mari, urmand ca apoi sa deserveasca sistemelor de alimentare sau sistemelor de irigare, si nu numai.

Gama de pompe submersibile 4 kw, dar si cele cu putere mai mica, de 3 kw sau mai putin, pot fi gasite in acest magazin online insotite de date tehnice complete care sa usureze munca oricarui beneficiar.

De regula aceste tipuri de pompe sunt folosite la nivel industrial, spre deosebire de tipul pompelor monofazate care pot servi si scopurilor casnice.

Detalii cu privire la aceste produse pot fi gasite pe site la fiecare in parte, sau mai util decat atat ar fi sa contactati distribuitorul pentru ca acesta sa va poata indruma catre acea pompa de care aveti nevoie, astfel incat orice produs ati cumpara, acesta sa va poata oferi doar beneficii.

Share Button

Leave a Comment