Care este mai ieftin dintre un brad natural si un brad artificial?

Care este mai ieftin dintre un brad natural si un brad artificial?

Care este mai ieftin dintre un brad natural si un brad artificial?

libris.ro

Bradul de Craciun este fara doar si poate un simbol important al acestei sarbatori, motiv pentru care fiecare isi doreste sa aiba acasa un brad frumos impodobit.

Toti cei care au de gand sa isi cumpere un brad de Craciun, fie pot opta pentru un brad natural, fie isi pot indrepta atentia spre un brad artificial.

Bradul natural are avantajul de a avea mirosul specific de brad, insa are o multime de dezavantaje. In primul rand, un brad natural este destul de costisitor in conditiile in care discutam despre un brad natural argintiu, dintr-o specie renumita. In schimb se gasesc si brazi naturali din specia molidului, care au preturi foarte atractive.

Brazii naturali se scutura foarte rapid si fac mizerie in casa, asa ca multa lume se fereste de acesti brazi, ca sa nu mai spunem ca toti cei care locuiesc la bloc ajung apoi sa isi arunce brazii dupa sarbatori.

In schimb, un brad natural nu lasa mizerie in casa pentru ca nu se scutura, deci acesta este primul mare avantaj al brazilor naturali.

Apoi trebuie precizat faptul ca un brad artificial simplu, este mai ieftin decat un brad natural argintiu, si are cam acelasi pret cu un brad din specia molidului.

Asa cum se gasesc brazi naturali argintii din specii de lux, se pot gasi si brazi artificiali de lux, care au preturi destul de piperate, insa cu siguranta acestia isi merita banii.

Spre deosebire de un brad natural argintiu scump, un brad artificial de lux, care poate fi destul de scump, are avantajul de a putea fi impodobit cel putin 10 ani de acum inainte, asa ca se merita achizitionarea unui astfel de pom de Craciun.

Plus de asta, cei care isi doresc un brad artificial foarte frumos pentru sarbatorile de iarna, pot cauta inca de pe la inceputul lunii Noiembrie, sau pot cauta dupa sarbatori, un brad pentru urmatorul an, si cu siguranta pot gasi o oferta brad artificial de nerefuzat.

Pentru cei care isi doresc un brad artificial acasa care sa nu fie nici foarte scump, si care sa fie si cu adevarat special, cu siguranta cea mai indicata solutie ar fi aceea de a opta pentru un brad artificial cu fibra optica.

Cei care isi doresc un brad artificial ieftin, pot cauta o ofera pentru un brad artificial simplu, si cu siguranta vor putea sa gaseasca in functie de dimensiuni, preturi foarte atractive pentru astfel de brazi.

Marele dezavantaj al brazilor artificiali, si este firesc acest lucru, este faptul ca nu au miros, la fel ca si brazii naturali. Tocmai acesta este si motivul pentru care foarte multi dintre cei care isi cumpara un brad artificial, isi mai indreapta atentia si spre o crenguta de brad natural, pe care sa o puna sub bradul artificial, pentru a avea miros de brad in casa.

divisima.com

In concluzie, trebuie precizat faptul ca din punct de vedere financiar, achizitionarea unui brad artificial este mult mai avantajoasa decat achizitionarea unui brad natural.

Share Button

Leave a Comment