Cand sa oferiti flori?

Cand sa oferiti flori?

libris.ro

Sunt mai multe momente in care sunt potrivite cele mai frumoase flori felicitare pe care le puteti gasi. Iata cateva astfel de momente.

Ziua indragostitilor. Sotia mea si cu mine avem acest tipar. In fiecare an imi spune ca nu doreste nimic pentru Ziua Indragostitilor. Si ca un fraier, in fiecare an nu  am nimic. Vine Ziua Indragostitilor, am o sotie nefericita cu care trebuie sa ma confrunt. In sfarsit, am invatat lectia.

Cand femeile spun ca nu doresc nimic pentru Ziua Indragostitilor, este de fapt un cod secret. Cumpara florile ei preferate. Veti fi bucurosi ca ati facut-o. Poti opta pentru un buchet Aprecieri deosebite cu un mix de flori delicat si dragalas si o veti impresiona sigur.

Noul copil / Ziua mamei:  Sotia dvs. tocmai a trecut prin 9 luni de durere si disconfort pentru a va aduce descendenta. Cel putin puteti sa-i cumparati niste flori. In plus, florile sunt complet potrivite pentru o noua nastere. Florile reprezinta o viata noua si veti obtine o viata noua alaturi de ea.

Mai tarziu, aratati-i sotiei dvs. aprecierea pentru toata munca pe care o face ca mama prin cumpararea de flori in fiecare Zi al Mamei. (Nota: florile nu sunt suficiente singure pentru Ziua Mamei. A fi mama este o munca grea, ea merita si ceva extra.)

Flori pentru a ura sanatate: Daca femeia din viata ta este bolnava, nimic nu-i va lumina zilele si nu-i va inveseli inima ca florile de la barbatul pe care-l iubeste.

Spune ca iti pare rau. Daca doriti sa nu mai dormiti pe canapea, aduceti flori impreuna cu o scuza. Efortul extra poate arata doamnei din viata ta ca iti pare foarte rau. Dar ofera o scuza sincera.

divisima.com

O gramada de flori care au doar scuze slabe sau inexistente vor ajunge la gunoi; femeia din viata ta nu vrea sa fie cumparata cu gesturi ieftine. Nota: Nu va deranjati cu flori daca ati fost prins inseland. Nu exista suficiente flori in lume pentru a acoperi o astfel de greseala.

O data speciala. Indiferent daca sunteti casatoriti de curand sau ati fost casatoriti de ani de zile, alocand timp pentru date speciale este esential pentru a va pastra iubirea  arzatoare si luminoase.

Cand va planificati aceste excursii romantice, puneti pe lista de preparate cumpararea de flori. Nu exista nicio modalitate mai buna de a stabili starea de spirit pentru o noapte speciala decat atunci sa apari la usa cu un buchet frumos. Se va topi.

Surprinde-o. Cine spune ca ai nevoie de un motiv sa cumperi femeii din viata ta flori? Surprinde-o! Faceti obiceiul sa va opriti la florarie pe drumul spre casa, din cand in cand, pentru a ridica niste flori pentru doamna dvs. Aveti incredere in mine. Investitia  se va plati cu siguranta.

Florile pot fi folosite pentru a transmite multe mesaje diferite; “Imi pare rau”, “Te iubesc”, “Pe curand”, “Te vei casatori cu mine”; numarul de situatii in care trimiterea de flori este potrivita pare aproape nesfarsit. Exista doar ceva despre lucruri pentru primirea unui buchet de flori care face ca oamenii sa se simta speciali, asadar trimiterea lor este aproape intotdeauna o idee excelenta.

Share Button

Leave a Comment