Cand conteaza fiecare secunda?

Cand conteaza fiecare secunda?

Cand conteaza fiecare secunda?
Cand trebuie sa cumparam un ceas, preferintele sunt diverse. Unii prefera sa-si cumpere ceasuri mecanice, altii cu quartz. Unii cumpara ceasuri scumpe, altii ceasuri ieftine.

Acum depinde de posibilitatile financiare ale fiecarei persoane. Daca esti in cautarea unor ceasuri mecanice originale, arunca o privire pe www.topceas.ro. Aici vei gasi o multime de modele absolut incantatoare. Intra si vezi, nu trebuie sa ne crezi pe cuvant.

Oamenii isi achizitoneaza un ceas din fel si fel de motive. Principalul motiv insa este acela de a sti cat este ora pentru a face lucrurile la timp. In viata, de multe ori orice secunda e importanta. Discutam acum de o serie de situatii in care cateva secunde sunt extrem de importante.

libris.ro

Cand pierzi trenul/avionul

Este binecunoscut faptul ca trenurile si avioanele pleaca din statii cu mare precizie. Bine, nu vorbim de intarzieri, insa stii bine ca in general, plecarea se face la timp. Deseori, in astfel de situatii fiecare secunda poate conta, fapt pentru care e bine ca in astfel de situatii sa fii la timp.

Cand ti-e dor de cineva

Nu e o situatie in care trebuie sa ajungi undeva, insa cand ti-e dor de cineva cu adevarat, parca fiecare secunda e un chin. In astfel de situatii insa, ceea ce trebuie sa faci e sa astepti si sa speri ca timpul va trece cat mai repede.

divisima.com

Cand esti la volan

Deseori auzim expresia „o secunda de neatentie i-a fost fatala”. Ei bine, acest lucru se intampla cel mai adesea soferilor. In trafic conteaza orice secunda. Trebuie sa fii mereu atent, deoarece evenimentele neprevazute pot aparea oricand. Nu te grabi atunci cand nu este cazul, deoarece e mai bine sa ajungi mai tarziu, decat sa nu ajungi deloc. Din nefericire insa, multi soferi nu constientizeaza acest lucru.

Cand te doare ceva

Ai avut vreodata o durere insuportabila. Daca da, probabil stii cat de mult conteaza orice secunda cand te doare ceva. In astfel de cazuri, ceea ce poti face e sa consulti un medic imediat, nu sa astepti ca durerea sa se agraveze.

Cand petreci timp cu oamenii care-ti sunt dragi cu adevarat

Ai simtit vreodata ca nu vrei sa te mai desparti de anumite persoane. Ei bine, secundele pe care le petreci cu cei dragi sunt cele mai valoroase, fapt pentru care trebuie sa te bucuri de orice clipa.

In competitiile sportive

Poate aceasta este una din situatiile care te fac sa-ti dai seama cel mai bine cat de mult conteaza orice secunda. Pe multi sportivi, doar o jumatate de secunda ii poate desparti de o medalie de aur sau de un premiu mare. In competitiile sportive nu doar secunda conteaza, ci si miimile de secunda. Cu cat scoti un timp mai bun, cu atat esti mai in fruntea clasamentului.

Bucura-te la maxim de fiecare clipa din viata ta, valorifica orice secunda si nu lasa timpul sa treaca pur si simplu pe langa tine. Nu uita ce spunea marele Goethe: „Nimic nu este mai de pretuit decat valoarea zilei”.

Share Button

Leave a Comment