Bijuteriile tibetane, bijuteriile care iti poarta noroc

Bijuteriile tibetane, bijuteriile care iti poarta noroc

Bijuteriile tibetane, bijuteriile care iti poarta noroc
De-a lungul timpului, fiecare popor si-a creat o cultura unica, prin limba, bijuterii, moda, aceste elemente fiind definitia culturii poporului respective.Fiecare particularitate din Antichitate, in zilele noastre au pus bazele unei intregi industrii de moda si de frumusete.

Inca de la inceputul secolului XIX, istoria modei a creat un nou capitol: bijuteriile. Accesoriile au fost intotdeauna purtate, la inceput fiind fabricate din tabla, otel si dupa aceea din aur sau argint.

Fiecare popor si-a creat propriile bijuterii folosind materiale pretioase si pietre pretioase sau semipretioase. Sunt bijuterii care in timp au fost purtate doar de localnici, dupa aceea au intrat si in cultura europeana, iar in zilele noastre sunt purtate zi de zi de oricine doreste.

divisima.com

Anul acesta s-a creat un intreg cult pentru bijuteriile orientale, mai ales cele tibetane. Bijuteriile tibetane sunt bijuterii amuleta, purtatoare de noroc si mai ales purificatoare. In cultura noastra, aceste bijuterii au fost purtate la petrecerile tematice iar acuma au ajuns sa fie considerate bijuterii de purtat zi de zi.

Sunt bijuterii considerate a fi purtatoare de noroc, bijuterii care datorita simbolurilor lor te scapa de noroc, ghinioane si energiile negative.

Broasca si elefantul, simboluri care te scapa de energiile negative

Cercei argint din Tibet sunt cerceii potriviti pentru orice ocazie. Fie ca alegi o tinuta de seara, fie ca alegi o tinuta de zi, acesti cercei sunt potriviti la orice tinuta. Sunt cercei din argint sub forma de broscuta sau elefant care nu au doar rolul de accesoriza tinutele ci si de a ajuta persoana care le poarta sa se dezvolte personal.

Bijuteriile amuleta deobicei ne dau puteri nebanuite. Sunt simboluri care de-a lungul timpului au protejat oamenii de deochi, de fortele negative, au purificat organismul persoanelor care le purta, iar in timp s-a creat un intreg cult.

In zilele noastre, in moda europeana s-au preluat elemente din Tibet atat la haine cat si la bijuterii. Este ceva absolut normal sa porti astfel de podoabe, sa imbraci haine din materiale naturale cu motiv tibetan.

Aceste elemente vestimentare au facut de-a lungul timpului istorie, marile case de moda alegand sa creeze colectii intregi de bijuterii si vestimentatie tibetana.

Sunt creatii vestimentare dar si de accesorii absolute superbe care pot fi purtate zilnic. Desi par creatii extravagante, nu sunt deloc, ba din contra sunt cat se poate de simple si de naturale.

libris.ro

Iti doresti sa iesi in evidenta prin accesorii simple? Poarta accesorii tibetane si vei straluci!

Share Button

Leave a Comment