Ar trebui sa treci de la iPhone 6 la iPhone 7?

Ar trebui sa treci de la iPhone 6 la iPhone 7?

Ar trebui sa treci de la iPhone 6 la iPhone 7?

Smartphone-urile sunt fara doar si poate cele mai cautate dispozitive de pe piata la ora actuala, iar acest lucru nu trebuie sa ne mire daca stam sa tinem cont de faptul ca un astfel de terminal, poate sa fie folosit intr-o multime de scopuri.

In momentul in care vrei sa iti cumperi un smartphone, cel mai bine ar fi sa cauti doar modele care apartin celor mai renumiti producatori, pentru ca astfel ai sanse mari sa iti alegi un dispozitiv care sa functioneze fara probleme, un timp indelungat.

Si in acest caz, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre un model iPhone, iar daca ai deja modelul iPhone 6, trebuie sa stii faptul ca deja pe piata, a aparut modelul iPhone 7. In continuare vom face o comparatie a acestor telefoane, pentru a stii exact daca se merita sa treci de la iPhone 6 la iPhone 7.

Primul mare avantaj pe care il are modelul iPhone 7, in fata modelului precedent lansat pe piata de aceiasi companie, este acela ca este rezistent la praf si la apa. Dealtfel, acest model de iPhone, este primul model lansat pe piata de catre Apple, care se bucura de aceasta facilitate.

Procesorul unui terminal iPhone 7 este mai puternic decat cel al unui iPhone 6. Un iPhone este echipat cu un procesor A10 Fusion, care ca si viteza, este cu nu mai putin de 40% mai rapid decat procesorul A9, cu care este echipat modelul precedent.

Daca am sta sa facem o comparatie intre modelul de procesor cu care este echipat un dispozitiv iPhone 7, si un model de procesor cu care a fost echipat primul model iPhone, am constata faptul ca modelul de procesor de pe iPhone 7 este cu nu mai putin de 120 ori mai rapid.

Greutatea dispozitivului este de doar 138 grame, in comparatie cu cele 143 grame ale modelului precedent. Ei bine, camera foto este cu mult superioara pentru modelul nou, si face fotografii 4K, de o claritate incredibila, chiar si atunci cand nivelul de luminozitate este unul scazut.

Referitor la autonomia bateriei, modelul iPhone 6 rezista aproximativ 10,5 ore incarcat, pe cand modelul iPhone 7 rezista aproximativ 12 ore incarcat.

Ei bine, in ceea ce priveste pachetul cu care vine dispozitivul iPhone 7, acesta contine terminalul iPhone, un cablu date iPhone, incarcatorul dispizitivului, insa castile cu care vine la pachet acest telefon sunt speciale.

In ceea ce priveste partea de sofwtware, cu siguranta din toate punctele de vedere, modelul iPhone 7, este net superior modelului precedent, datorita sistemului iOS 10.

Referitor la designul celor doua terminale, acesta nu se deosebeste prin foarte multe aspecte. Unul insa dintre detaliile care conteaza, si care se pare ca pe anumiti utilizatori ii deranjeaza, este legat de butonul Home, care in cazul modelului iPhone 7 este tactil.

Se pare ca pentru multi utilizatori, acest lucru reprezinta o nemultumire, insa odata cu trecerea timpului acestia se vor obisnui cu aceasta schimbare.

divisima.com

Tinand cont de toate aspectele amintite anterior, cu siguranta se poate spune ca se merita trecerea de la modelul iPhone 6 la iPhone 7.

Share Button

Leave a Comment