Aparatele inteligente din gospodarii: mulgatoarele de vaci

Aparatele inteligente din gospodarii: mulgatoarele de vaci

Aparatele inteligente din gospodarii: mulgatoarele de vaciTraim intr-o era a vitezei si totul se petrece in ritm accelerat.  Modul de viata al oricarei persoane este vizibil afectat de factorii nocivi ai mediului extern.  In momentul in care constientizam ca sanatatea noastra are de suferit, incercam sa gasim metode eficiente pentru  a ne crea si mentine un stil de viata sanatos.

Recurgem, in primul rand, la o alimentatie corecta, iar unul dintre elementele pe care le includem in dieta personalizata este consumul de lapte de vaca. Fiind un produs care mentine buna functionare a organismului este necesar ca acesta sa fie colectat si prelucrat in conditii de igiena maxima, iar acest lucru este asigurat de aparate specializate precum mulgatoare de vaci.

Mulgatoarele de vaci ajuta fermierii sa-si creasca productivitatea si garanteaza o igiena corespunzatoare.

Chiar daca fermierul are putine vaci, mulgatoarele sunt eficiente si indispesanbile. Asigura o calitate buna a laptelui si-l scuteste pe fermier de multe probleme precum timpul pierdut cu mulgerea manuala a mai multor vaci sau efortul ridicat asociat cu aceasta actiune.

Mulgerea manuala incepe sa fie considerata o metoda neigienica, deoarece laptele vine in contact cu mana mulgatorului, colectarea in vase deschise permitand raspandirea bacteriilor iar cantitatea de lapte obtinuta este redusa. Un alt inconvenient este faptul ca laptele trebuie din nou transferat in bidoane pentru a fi depozitat pana in momentul livrarii.

Domeniul agricol si implicit centrele de colectare a laptelui pot deveni  o afacere profitabila daca fermierii scapa de reticenta de a apela la aparate inteligente. Nevoia de a investi in mulgatoare de vaci ofera pe termen lung o productivitate ridicata si bineinteles profit.

Fie ca este baut in starea sa naturala sau se consuma produsele derivate, precum branza, smantana sau iaurtul, laptele trebuie sa-si pastreze echilibru unic de nutrienti.

divisima.com

Noile reglementari ale Uniunii Europene ii obliga pe fermieri sa achizitioneze astfel de aparate moderne. Insa ele isi castiga dreptul de a se regasi in curtea oricarui gospodar pentru ca investitia facuta va fi amortizata, cu siguranta, iar clientii vor pastra intotdeauna acelasi furnizor. In cazul unei afaceri, mentinerea satisfactiei clientilor este fundamentala, pentru o perioada cat mai indelungata de timp.

Este esential sa se aleaga aceste aparate inteligente in functie de cantitatea laptelui care urmeaza a fi colectat. Exista rezervoare de diferite marimi  pentru fiecare aparat. Un avantaj important este ca ele pot fi achizitionate la un pret accesibil oricarui buzunar de pe site-ul http://proagricol.ro/mulgatoare-vaci/ . Acesta ofera o gama variata de mulgatoare de vaci, iar cei din echipa pot oferi asistenta tehnica pentru fiecare in aparat in parte.

Orice fermier isi doreste sa mentina sanatatea vacilor care produc lapte. Sunt nenumarate bolile pe care  animalele le pot contacta si care pot degrada calitatea laptelui. Mulgatoarele au marele privilegiu de a ajuta ugerul vacilor sa se pastreze curat si sanatos.

Mulgatoarele sunt ideale pentru ca nu ocupa mult loc, se curate usor si pun la dispozitie si recipiente pentru depozitate. Capacitatea de stocare depinde de aparatul ales, asa ca, cel mai bine este sa se apeleze la specialisti pentru a afla care e cel mai potrivit nevoilor fiecaruia dintre noi.

Share Button

Leave a Comment