Anvelope scumpe sau anvelope ieftine

Anvelope scumpe sau anvelope ieftine

libris.ro

Anvelope-scumpe-sau-anvelope-ieftineLa prima vedere sunteti tentati sa alegeti varianta a doua. Alegerile fiecaruia sunt facute in functie de posibilitati. Daca doriti sa faceti economie, veti alege cauciucurile ieftine, iar daca doriti calitate, veti alege cauciucurile mai costisitoare. Iata ca nu intotdeauna alegerile sunt asa de simple. Acest fapt se datoreaza numerosilor factori care influenteaza deciziile. Avantajele si dezavantajele fiecarei categorii de anvelope, fie ele cauciucuri vara sau  iarna,  se numara printre acesti factori.

Avantajele cauciucurilor scumpe le observati in timp. Astfel, o anvelopa care costa mai mult, este probabil fabricata sub numele unui brand cunoscut pentru serviciile si produsele calitative pe care le furnizeaza. Se stie foarte bine ca un cauciuc fabricat de firma Michelin, Goodyear sau Pirelli, desi scump, are o durata mare de viata, ofera confort si siguranta. Pana la urma, de asta sunt preferate cauciucurile scumpe; pentru a oferi siguranta.

Anvelopele mai scumpe sunt de cele mai multe ori mai bune fata de cauciucurile ieftine, pentru ca au o structura completa, si pentru ca respecta anumite norme de durabilitate, performanta sau rezistenta la rulare. Acestea ar fi cateva avantaje ale anvelopelor mai costisitoare.

Dezavantajele ies in evidenta atunci cand doriti sa le achizitionati. Prima data vedeti pretul, care este destul de piperat. Multi clienti fac alegerea dintre cele doua categorii de cauciucuri bazandu-se doar pe aspectul acesta. Un alt dezavantaj, care nu este exact, si care poate fi atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, este cumpararea cauciucului in functie de criteriul marcii. Brandul este un coeficient important in procesul de luare a deciziei, dar nu trebuie sa va bazati pe el. Nu cumparati un cauciuc doar pentru ca e produs de o firma de renume, fara sa verificati mai intai cativa parametri calitativi. Uneori, sunt firme mai putin cunoscute care produc cauciucuri ieftine bune, dar asta doar uneori.

Cele mai bune oferte de  anvelope le gasiti la www.anvelomag.ro

Pentru ca ne-am referit si la anvelopele ieftine, punctam si care sunt avantajele achizitionarii acestora. Pe termen scurt, cheltuiti bani mai putini, ceea ce va permite sa faceti economie. Exista si cauciucuri ieftine si calitative. A se vedea ofertele speciale in functie de sezon, reducerile la modelele mai vechi ale firmelor de renume sau lichidarile de stoc. Aici depinde atat de rabdarea dumneavoastra, cat si de buna cercetare anterioara a pietei.

Cauciucurile ieftine, dupa cum e de asteptat, au si minusuri. Durabilitatea scazuta este primul dezavantaj. Cand cumparati o anvelopa, dumneavoastra doriti ca acesta sa tina. De aceea e de preferat sa cumparati un cauciuc mai scump, dar o singura data, decat sa cumparati de zece ori anvelope ieftine, in aceeasi perioada de timp. Asa cheltuiti mult mai mult. Pe langa asta, o anvelopa mai ieftina reflecta compozitia scazuta de cauciuc natural si chiar structura mai putin calitativa. Proprietatile anvelopei sunt puse sub semnul intrbarii in astfel de cazuri nivelul dumneavoastra de siguranta la volan va scadea.

divisima.com

Avantajele si dezavantajele celor doua categorii de anvelope sunt subiective si difera de la caz la caz. Oricum, data viitoare cand va veti afla in postura de comparator ar fi bine sa le aveti in vedere.

Share Button

Leave a Comment