Accesorii pentru telefoane mobile

Accesorii pentru telefoane mobile

Accesorii pentru telefoane mobile

In prezent, tinerii in mod special, nu se mai multumesc sa detina doar telefoane mobile foarte performante. Acestia isi indreapta acum atentia si spre accesorii smartphone, care mai de care mai utile si mai sofisticate, asa ca in continuare vom enumera cateva dintre cele mai importante accesorii smartphone.

STICK SELFIE – probabil ai auzit si ai si folosit un astfel de accesoriu. Acesta a castigat popularitate cu cativa ani in urma, si este inca folosit la scara larga fiind un instrument destul de util, in special pentru iubitorii de selfie-uri.

INCARCATOR MAGNETIC – nu lasati numele sa va fie va induca in eroare pentru ca acesta nu este incarcatorul care va va umple telefonul cu energie magnetica, ci un cablu cu capatul magnetic. Portul de incarcare magnetic va asigura ca tineti cablul fixat pe telefon in timpul procesului de incarcare.

divisima.com

INCARCATORUL PORTABIL – cunoscut si ca o baterie externa un incarcator portabil este un accesoriu foarte important pentru smartphone-uri, in special pentru cei care folosesc intensiv telefoanele. Ele pot veni in diferite forme si dimensiuni, astfel incat sa poata indeplini cele mai multe cerinte.

PLACA DE INCARCARE FARA FIR – din pacate, acest accesoriu pentru telefoane inteligente este rezervat exclusiv telefoanelor de ultima generatie. In timp ce restul dintre noi asteptam sa scapam de cabluri, numai cativa norocosi pot folosi avantajele incarcatoarelor fara fir.

INCARCATOR DE MASINA – atunci cand discutam despre incarcatoare smartphone, nu putem uita incarcatoarele auto, pe care le folosim pentru a ne incarca telefoanele atunci cand ne aflam in masina. Acestea sunt mici insa esentiale.

DIFUZOARE BLUETOOTH – cand aveti nevoie de mai multa putere audio, difuzoarele Bluetooth sunt aici pentru a va ajuta. O gama larga de produse din aceasta nisa va va permite sa alegeti cu precizie sistemul de sunet smartphone de care aveti nevoie.

CASTI WIRELESS – o alta unealta audio, de data aceasta pentru cei care prefera sa se bucure singuri de muzica. Piata wireless a castilor a avut un impuls destul de mare cu lansarea iPhone-ului 7 , primul telefon emblematic fara mufa pentru casti. Alti producatori au urmat aceasta tendinta, iar in zilele noastre este destul de obisnuit sa obtinem telefoane inteligente care necesita casti fara fir in locul celor obisnuite.

OBIECTIVE SUPLIMENTARE DE CAMERA – acesta este unul dintre accesoriile smartphone-ului care m-au surprins. In timp ce eu cred ca tot ce ai nevoie este o camera de calitate pe telefon, un numar mare de oameni au vrut mai mult. Acesta este motivul pentru care exista o gama larga de lentile de camera suplimentare pentru telefoane inteligente numai. Se pare ca puteti utiliza telefonul in acelasi mod in care utilizati camera si configurati-o cu intregul set de lentile.

TASTATURA BLUETOOTH – deoarece telefoanele inteligente isi asuma rolul de calculator, este logic sa aveti astfel de lucruri la dispozitia dumneavoastra, asa ca tastatura Bluetooth este un accesoriu pe care trebuie sa il cumparati.

libris.ro

Ei bine, cei care isi cumpara un smartphone nou, probabil nu isi vor alege toate accesoriile amintite in articol, dar o parte dintre acestea cu siguranta le vor cumpara.

Share Button

Leave a Comment